Bakırköy Kütüphanesi Işık Saçıyor

Eğitim Yayın: 15 Nisan 2010 - Perşembe - Güncelleme: 15.04.2010 03:03:28
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bakırköy Belediyesi bünyesinde 25.11.2008 tarihinde müdürlük hüviyeti alan Bakırköy Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü Bakırköylülere kitap temin etmenin yanı sıra 2009 yılında Türkiye genelindeki okullara ve sivil toplum örgütlerine 10.885 adet kitap ve 56 koli test kitabı, ansiklopedi ve benzeri kitap gönderdi.

Bakırköy Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren kütüphanede sadece Bakırköylülere değil Türkiye genelindeki okullara ve sivil toplum örgütlerine de ışık saçtıklarını  belirten Bakırköy Belediyesi Kütüphane Müdürü Hulusi Diri,” Kütüphanemizdeki binlerce kitapla Bakırköylülere hizmet verirken kitap bağışçılarından topladığımız kitapları yurdumuzun pek çok ücra köşesine de gönderiyoruz. Sadece 2009 yılında 10.885 adet kitap ve 56 koli test kitabı,ansiklopedi vb. kitapları da Şanlıurfa’dan Van’a, Silopi’den Mardin’e kadar olan geniş yelpazedeki illere gönderdik. Ayrıca Osmaniye Mahallesi’nde bulunan Müdürlüğümüzün olduğu binada internet salonu ve 20 kişilik eğitim  ve kitap araştırma odasını da hizmete açtık. “dedi.

Kütüphane Müdürü Diri belediyenin diğer müdürlükleri ile de işbirliğine geçerek diğer iller kitap gönderirken 51 koli giysi ve 15 koli tıbbi malzeme de gönderdiklerini sözlerine ekledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.