Özhan Canaydın Florya’da Yaşayacak

Spor Yayın: 16 Nisan 2010 - Cuma - Güncelleme: 16.04.2010 01:40:41
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bakırköy Belediye Başkanı Hilmi Ateş Ünalerzen’in yönettiği Bakırköy Belediye Meclisi’nde oy birliği ile alınan  kararla Florya Metin Oktay Tesislerinin karşısındaki isimsiz park ve yeşil alana 22 Mart tarihinde vefat eden Özhan Canaydın’ın adının verilmesi kararlaştırıldı.

Galatasaray Spor Kulübü eski başkanı Özhan Canaydın’ın Türk sporunda fair play centilmenlik anlayışının en büyük temsilcilerinden biri olduğunu vurgulayan Bakırköy Belediye Başkanı Hilmi Ateş Ünalerzen yaptığı açıklamada,” 22 Mart 2010 tarihinde vefat eden G.Saray Spor Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Türk sporunda fair play centilmenlik anlayışının en büyük temsilcilerinden biri, örnek bir spor adamımızdır. Bakırköy Belediye Meclisimizin oy birliği ile aldığı kararla Özhan Canaydın’ın adı Florya Metin Oktay Tesislerinin karşısındaki Germiyan Sokak ve Birgül Sokak arasındaki  isimsiz parka ve yeşil alana verilecek. Parkın düzenleme çalışmaları devam ediyor. Özhan Canaydın  Parkını  kısa süre içerisinde hizmete açılacak”dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.