Hüseyin Turan Küçükçekmecelilerle

Kültür Sanat Yayın: 23 Mayıs 2010 - Pazar - Güncelleme: 23.05.2010 18:52:22
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Küçükçekmeceli türküseverler ‘Pelinsu Pir’le Müzikli Söyleşi’  programında başarılı türkücü Hüseyin Turan’la bir araya geldi. 20 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirilen programda yakında çıkacak albümünden türküler seslendiren usta yorumcu Turan, zaman zaman hayranlarının sorularını yanıtladı. Müziğe çok küçük yaşlarda başladığını ifade eden ünlü türkücü, ilerleyen yıllarda profesyonel olarak müzik eğitimi aldığını vurguladı.

Turan yeni programıyla TRT’de!

Program boyunca bilinen türkülerini söyleyen usta yorumcu Hüseyin Turan, hayranlarına “Önümüzdeki ay TRT Müzik televizyon kanalında türkü programım başlayacak. Yapacağım  program Türk Halk Müziği’yle dolu olacak; show unsuru barındırmayacak. Çekimlere en kısa sürede başlayacağız.” diyerek yeni programının müjdesini de paylaştı.   

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.