Küçükçekmeceliler Murat Evgin’le Coştu

Kültür Sanat Yayın: 23 Mayıs 2010 - Pazar - Güncelleme: 23.05.2010 19:32:01
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Küçükçekmeceli gençler ‘Pelinsu Pir’le Müzikli Söyleşi’  programında Cennet Kültür ve Sanat Merkezi’nde efsanevi sanatçı Erol Evgin’in oğlu Murat Evgin’le bir araya geldi. Programda müzik öyküsünü anlatan sanatçı Evgin, söylediği şarkılarla gençleri coşturdu.   Son zamanlarda en çok izlenen Arka Sokaklar dizisinin müziğini de yapan Murat Evgin, program boyunca öğrencilerin sorularını da yanıtladı.

Müzikle uğraşmak isteyen öğrencilere tavsiyelerde bulunan Evgin, bir öğrenciyi sahneye davet edip bilinen şarkısını seslendirdi. Popüler şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyleyen Murat Evgin, programın sonunda gençlerle bir arada olmanın memnuniyetini dile getirerek, konser için tekrar Küçükçekmece’ye geleceğinin müjdesini verdi.

Daha sonra sanatçıyı tebrik eden Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı A.Turan Koçer Evgin’e müzik hayatında başarılar dileyerek, çiçek takdim etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.