BAHÇELİEVLER’E 16. SPOR SALONU

Spor Yayın: 07 Haziran 2010 - Pazartesi - Güncelleme: 07.06.2010 23:52:12
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu ve Milli Basketbolcu İbrahim Kultluay’ın birlikte açtıkları İbrahim Kutluay Spor Salonu’nun açılışına İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Hayırlıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Aslancan, eski milli basketbolcu ve A Milli Basketbol Takımı Genel Menajeri Harun Erdenay, Basketbol Milli Takımı idari menajerleri ve öğrenciler katıldı.

Bahçelievler’de yapımı gerçekleştirilen 16 spor salonu olan İbrahim Kutluay Spor Salonunun açılışında konuşan Milli Sporcu İbrahim Kutluay  “Gençlerimize özellikle spor alt yapısında hizmeti ilke edinen ve ülkemize örnek olan Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu’nu yürekten kutluyorum. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da yaşamım boyunca Türk Basketboluna hizmet etmenin onurunu taşıyacağım” dedi.

Geçtiğimiz hafta hizmete açılan Harun Erdenay Spor Salonundan sonra şimdi de Kuleli İlköğretim Okulu İbrahim Kutluay Spor Salonunu hizmete açmaktan büyük mutluluk duyduklarını’ belirterek konuşmasına başlayan Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu da; “Gençlik gelecektir, ve gelecek güçlenerek yükselecektir. Türk Sporuna örnek olmuş Milli Takımın genç ve başarılı sporcusu İbrahim Kutluay ismiyle de Bahçelievler gurur duyuyor. İbrahim Kutluay Spor Salonumuz ülkemize hayırlı olsun” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.