Bağcılar’da Yaz Spor Okullarına Kayıtlar Başladı

Spor Yayın: 08 Haziran 2010 - Salı - Güncelleme: 08.06.2010 00:06:22
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Bağcılar Belediyesi’nin ilçedeki Amatör Spor Kulüpleri Birliği ile ortaklaşa düzenlediği yaz spor okullarına kayıtlar başladı. 21 Haziran’da ünlü futbolcuların katılımı ile açılışı yapılacak ve 40 gün devam edecek. Evlerinden servislerle alınacak öğrenciler, eğitimin ardından yine aynı araçlarla evlerine bırakılacak.

Bağcılar Belediyesi geleneksel hale getirdiği yaz spor okullarına bu yıl da kayıtlar başladı. Geçtiğimiz yıl 9 bin öğrencinin katılımı ile gerçekleştirilen yaz spor okulları bu yıl talebin artmasıyla 11 bin öğrenci ile gerçekleştirilecek. Okulların kapanmasının ardından başlayacak yaz spor okulları ile futbol, basketbol, voleybol, atletizm ve kort tenisi olmak üzere 5 farklı branşta eğitim verilecek.

Öğrencilerin Ulaşımıda Sağlanacak

40 gün devam edecek yaz spor okullarına 8-14 yaş arasında Bağcılar’daki okullarda eğitim gören öğrenciler katılabilecek. Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Stadyumu ile belediye tesislerinde gerçekleştirilecek eğitimleri beden eğitimi öğretmenleri ve ilçedeki amatör spor kulüplerinden antrenörler verecek. Toplam 62 eğiticinin görev alacağı yaz spor okulları programına katılan öğrenciler, evlerinden servis araçları ile alınarak, yine aynı araçlarla evlerine bırakılacak. Öğrencilere, yaz spor okullarına katılmaları çağırısında bulunan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Öğrencilerimizin yaz tatillerini daha verimli geçirmelerini, spor yapmalarını, onları kötü ve zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimize öğrencilerimizin katılımını özellikle bekliyoruz” dedi.

Açılışı Ünlüler Yapacak

Okulların yaz tatiline girmesinin hemen ardından ünlü futbolcuların katılımı ile 21 Haziran’da açılışı yapılacak yaz spor okulları 30 Temmuz’a kadar devam edecek. Eğitmenler tarafından yoklama alınacak kursa düzenli devam eden öğrencilere kurs sonunda sertifika verilecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.