Bahçelievler'de Ücretsiz Yaz Okulları Başlıyor

Eğitim Yayın: 23 Haziran 2010 - Çarşamba - Güncelleme: 23.06.2010 00:54:45
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Sportif ve Kültürel faaliyetlerden oluşan yaz okulunda Basketbol, Voleybol, Badminton, Satranç, Tiyatro, İngilizce, İzcilik ve Yüzme branşları yer alacak. 1. dönemi 21 Haziran – 15 Temmuz, 2. dönemi 19 Temmuz – 12 Ağustos tarihleri arasında olmak üzere 2 dönem şeklinde gerçekleşecek Yaz Okulu’nda öğrenciler sadece bir dönemi seçebilecek.

Bahçelievler Kumport, Erguvan, Org. Eşref Bitlis ve Behiye Dr. Nevhiz Işıl İlköğretim Okulları Spor Salonlarında gerçekleştirilecek Yaz Okulunda, her biri kendi branşında yetenekli öğretmenler tarafından verilecek dersler hafta içi 4 gün sabah grubu için 09:00 -12:00 öğlen grubu için 13:00-16:00 saatleri arasında gerçekleşecek. İki dönemde toplam 2 Bin 400 öğrencinin katılacağı tamamı ücretsiz yaz okuluna katılacak öğrencilere ayrıca katılım belgesi de verilecek.

Yaz okullarını 6. kez düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Belediye Başkanı Osman Develioğlu; “Çocuklarımız bu yıl da enerjilerini faydalı aktivitelerde harcayacaklar” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.