Pedallar Temizlik İçin Döndü

Spor Yayın: 23 Haziran 2010 - Çarşamba - Güncelleme: 23.06.2010 01:18:59
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

GEA Arama Kurtarma Ekoloji Grubu ve Bisikletliler Derneği gönüllüleri Temiz çevre ve sağlıklı bir yaşam için Bakırköy Bisiklet Turu” adında bisiklet turu düzenledi. Bu yıl 3. düzenlenen tur Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanındna başladı. Bisikletliler, ambulans, eskort aracı ve trafik polisi eşliğinde Yeşilköy ve Florya sahilleri dolaşıldıktan sonra sahil yolundan Bakırköy’e geldiler. İstanbul Caddesi’ni bisikletleriyle geçen 100 bisikletli Bakırköy GEA Arama Kurtarma Ekoloji Grubunun merkez binasına ulaşarak gezilerini tamamladılar.

Sağlık İçin Bisiklet
Yapılan faaliyetle ilgili konuşan, Bakırköy GEA Ekibi sorumlusu Dr. Mahmut Şansal, günümüzdeki hastalıkların büyük bir kısmının hareketsiz bir yaşam şeklinden, diğer bir kısmının ise çevre kirliliğinden kaynaklandığını söyledi ve her ikisi için de bisikletin çözüm olabileceğini belirtti. Bakırköy belediyesinin her geçen gün bisiklete verdiği desteğin artmasının da umut verici olduğunu sözlerine ekledi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.