Beykozlular Kürek Sporuna İlgi Duydu

Eğitim Yayın: 27 Haziran 2010 - Pazar - Güncelleme: 27.06.2010 23:33:02
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Beykoz Belediyesi Yaz spor okulları düzenlenen programla eğitime başladı. Kick boks, yüzme, jimnastik, step-aerobic gibi 13 dalda eğitim verilen yaz spor okulunda, gençler en fazla kürek sporuna ilgi gösterdi.  

Okulların kapanmasıyla belediyelerin başlattığı yaz spor okulları eğitime başladı. Beykoz Belediyesi ise, Taekwondo, kick boks, karate, boks, futbol, yüzme, basketbol, voleybol, jimnastik, tenis, step-aerobic, halk oyunları ve kürek olmak üzere  13  dalda deneyimli antrenörler eşliğinde eğitim veriyor.

 

R.Şahin Köktürk Spor Kompleksinde yapılan programda konuşan Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, her yıl yaz spor okullarına gösterilen ilginin arttığını vurgulayarak, “Bu ilgi karşısında belediye olarak branş sayısını artırdık. İki ayrı dönemde verilecek eğitimler 13 Ağustos’a kadar sürecek. Ayrıca Şahintepe’de çok amaçlı spor kompleksi yapmayı planlıyoruz. Stadyum, yüzme havuzu ve birçok salonun yer alacağı kompleks bittiğinde, Beykoz’un en önemli bir eksikliği giderilecek.” dedi.

 

Çeşitli branşlarda Türkiye, Avrupa şampiyonu olan Beykozlu sporculara ödüllerin verilmesinin ardından, yaz spor okulunda eğitime başlayan çocuklar gösterilerini sundular.

 

Bu yıl erkek sporcular, dünyanın en zor sporlarından biri olan kürek sporuna daha fazla ilgi gösterdiler. Dayanıklı ve kuvvetli olmak için bu sporu seçtiklerini söyleyen sporcular eğitim sonunda Boğaz’da kürek çekmek için sabırsızlandığını belirttiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.