Spor'da Dostluk Kazadı

Spor Yayın: 05 Temmuz 2010 - Pazartesi - Güncelleme: 05.07.2010 12:39:21
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Bahçelievler Kaymakamlığı, Bahçelievler Belediyesi ve Bahçelievler Spor Kulübü işbirliğiyle düzenlenen Eurotolia Bahçelievler Cup Uluslararası Basketbol Turnuvası sona erdi.

9’u yabancı olmak üzere toplam 22 takımın katılımıyla Bahçelievler Belediyesi, Hasan Doğan Spor Kompleksinde gerçekleşen turnuvanın galibi Efes Pilsen basketbol takımı oldu. Final maçında Yeşim Bursa takımıyla karşılaşan Efes Pilsen maçı 56-42’lik sonuçla kazanarak Eurotolia Bahçelievler Cup’ın şampiyonu oldu. Turnuvanın 2.liğini Bursa Yeşim SK kazanırken 3. Beşiktaş, 4. Fenerbahçe oldu. Turnuvaya katılan yabancı takımlardan Libya National 5. Bakü Azerbaycan 6. Yunanistan PAOK 7. liği elde ederken, Mısır temsilcisi El Cezire ise ancak 10. olabildi.

Kupa töreninde konuşan Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu; Turnuvanın esas amacının uluslararası sevgi ve dostluğun sporla özdeşleşmesi olduğunu belirterek, “İşte bu güzel amaç için bu turnuvaya katılan tüm sporcuları candan kutluyorum” dedi.

Dünyada ilk kez 13 yaş grubunda düzenlenen olma özelliğine de sahip olan turnuvaya Azebaycan, Libya ve Yunanistan 2’şer takım, Gürcistan, Mısır ve Suriye 1’er takımla temsil edildi. Ülkemizden ise; Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Efes Pilsen, Tofaş, Yeşim Bursa, Pınar Karşıyaka, FMV Işık, Yeşilyurt Spor Kulübü, UPS Spor Kulübü, Başkent 34 Spor Kulübü, Sancak Spor Kulübü ve Bahçelievler Basketbol Spor Kulübü turnuvaya katıldı.   

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.