Delta FM'den Halk Şöleni

Kültür Sanat Yayın: 08 Temmuz 2010 - Perşembe - Güncelleme: 08.07.2010 21:49:51
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Türkiye radyolarının sevilen ismi Umut Öztürk’ün sunumunu üstlendiği dev şölende birbirinden ünlü sanatçı konuklar sahne alırken Delta Fm programcıları da yaptıkları canlı yayınlarla bu çoşkuyu tüm Türkiye’ye duyurdu.Dev şölende Delta Fm programcıları Umut Öztürk’ün davetiyle tek tek sahneye gelerek amfi tiyatroyu dolduran binlerce insana seslendi. Radyo programcılarından Hüseyin Doğan, başta Sultangazi belediye başkanı ve belediye çalışanları olmak üzere tüm Sultangazililere teşekkür ederek güzel bir akşam yaşadıklarını ve herkesinde güzel bir akşam yaşamasını temenni ettiklerini dile getirdi. Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın açılış konuşmasının ardından Delta Fm Genel Yayın Yönetmeni Çiğdem Demirbaş şölene gösterdikleri ilgiden dolayı Cahit Altunay’a plaket verdi.

Konserde ilk sahne alan isim Aslı Kökçe idi. Aslı Kökçe’nin seslendirdiği şarkılarla coşan Sultangazililer sanatçıya büyük ilgi gösterdi. Aslı Kökçe’nin ardından “Harita” isimli maxi single’ı ile çıkış yakalayan Kaan Balcı en güzel şarkılarını Cebeci Şehir Parkı’nı dolduran binlerce insan için seslendirdi. Programın finalinde “Aşkın Kullanma Kılavuzu” isimli şarkısıyla dikkatleri bir anda üzerine çeken Burak Kibar sahne aldı. Sultangazi halkı bu muhteşem gecede Burak Kibar’a şarkılarında eşlik etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.