Bakırköy Yaz Festivali Tüm Hızıyla Sürüyor

Kültür Sanat Yayın: 18 Temmuz 2010 - Pazar - Güncelleme: 18.07.2010 22:11:22
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bakırköy Belediyesinin, İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti ttkinlikleri çerçevesinde Düzenlediği Bakırköy Kültür Sanat Yaz Festivali’ne halk yoğun ilgi gösterdi.

İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti (AKB) Ajansı ile İşbirliği İçerisinde Organize edilen Bakırköy Kültür Sanat Yaz Festivali kapsamında yapılan 10.Uluslar Arası Yeşilköy Halk Dansları Festivali Yeşilköy tren istasyonundan yapılan gösteri yürüyüşüyle. Amerika grubu festivalin başlamasından önce ziyaret ettikleri engelli çocuklarımıza hediyeler dağıtarak onlara özel dans sergileyerek çocuklarımıza unutamayacakları anılar yaşattılar.

 Festivalin açılış konuşmasını yapan Bakırköy belediye Başkanı Hilmi Ateş Ünalerzen, vatandaşlarla birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyerek “böyle bir festivali Bakırköy fazlasıyla hak ediyor. İstanbul’un 2010 Avrupa Kültür Başkenti olması vesilesiyle bu yıl festivalimizi daha da önemsiyoruz. Önümüzde ki yıllarda da bu festival tüm hızıyla devam edecektir” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.