Küçükçekmece Yaz Turnuvası Hızlı Başladı

Spor Yayın: 06 Ağustos 2010 - Cuma - Güncelleme: 06.08.2010 01:08:16
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Küçükçekmece Belediyesi gençlere spor yapma alışkanlığını kazandırmak amacıyla her yıl yaz spor okulları düzenliyor. Bu yılda çeşitli dallarda spor eğitimi veriliyor. Eğitimlerle birlikte turnuvalara da katılan gençler aynı zamanda spor yapma alışkanlığı kazanıyorlar.

 

Küçükçekmece Belediyesi Yaz Spor Okulları Turnuvası, Karate ve Taekwondo branşlarında gerçekleştirilen final maçlarıyla başladı. Önceki gün Söğütlüçeşme İlköğretim Okulu Kapalı Spor Salonu’nda yapılan turnuvada ilk gün 52 sporcu final müsabakalarında mücadele etti. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmalarda sporcuların centilmenlik ruhunu elden bırakmamaları dikkat çekti. Minik sporcuları turnuva süresince aileleri de yalnız bırakmadı. Müsabakalar sonunda dereceye girenler hakemler tarafından açıklandı.

Kıyasıya Mücadele

Turnuva Karate, Taekwondo, Basketbol, Voleybol, Futbol ve Yüzme branşlarını kapsıyor. Yaz Spor Okulları’nda eğitim gören öğrencilerin katıldığı turnuva, 7-10 yaş grubundaki Minik Erkek, Minik Bayan ve 10-14 yaş grubundaki Yıldız Erkek, Yıldız Bayan kategorilerinde yapılıyor. Geleceğin başarılı sporcularının yetişmesine katkıda bulunacak turnuvanın sonunda ise dereceye giren sporculara ödül verilecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.