Orkunoğlu Eğitim Kurumları 8. Şubesini Açtı

Eğitim Yayın: 06 Ekim 2010 - Çarşamba - Güncelleme: 06.10.2010 04:46:05
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Amatör spor camiasının çok yakından tanıdığı Özel Orkunoğlu Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ataner Orkunoğlu 8. Şubelerini Bağcılar-Güneşli’de açtı. Açılış konuşmasını yapan Orkunoğlu, eğitimin gönül iş olduğunu söyleyerek “Eğitim gönül işidir. Bende bir eğitim gönüllüsüyüm. Yaşamım süresinde her zaman gurur duyduğum, ilkelerini örnek aldığım Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden giderek vatanımıza bilinçli gençler yetiştiriyoruz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize en üst seviyede eğitim veriyoruz. Son yapılan Türkiye Matematik Olimpiyatlarında öğrencilerimiz birincilik ve ikincilik dereceleri almışlardır. Başarılarımız kurumumuzu aranılır okul haline getirmiştir. Burada açtığımız okulumuzda eğitim gören öğrencilerimizde inanıyorum ki gelecek yıllarda birer şampiyon olacaklardır” dedi.

Lokman Çağrıcı’ya Plaket

Orkunoğlu Eğitim Kurumları’nın açılı törenine katılan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Ataner Orkunoğlu’nun konuşmasının ardından kürsüye gelerek yaptığı konuşmasında “Bağcılar belediyesi olarak her zaman eğitime gereken desteği sağlıyoruz. Belediye olarak üzerimize düşen görevlerimizi eksiksiz olarak yapıyoruz. İlçemizde açılan Orkunoğlu Eğitim Kurumlarına da elimizden geldiğince destek olacağız. Burada bizim çocuklarımız eğitim alacak. Bende ilk-orta ve lise eğitimimi Bağcılar’da aldım. Şuanda da Bağcılar Belediye başkanlığı görevimi yürütüyorum. Burada eğitim alacak gençlerimizde zamanı geldiğinde bizlerden görevi devralacaklardır” dedi. Lokman Çağrıcı’nın konuşmasının ardından Özel Orkunoğlu Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ataner Orkunoğlu, Çağrıcı’ya desteklerinden dolayı bir teşekkür plaketi verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.