Bakırköy Belediye Tiyatroları Sezonu Açtı

Kültür Sanat Yayın: 09 Ekim 2010 - Cumartesi - Güncelleme: 09.10.2010 01:49:39
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bakırköy Belediye Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Müşfik Kenter;yönetmenler Ali Yenel,Kadriye Kenter,Kemal Başar,Fikret Terzi’nin de katıldığı  düzenlediği basın toplantısında  BBT’nin yeni sezonda 4 yeni oyun,1 yeni müzikal,4 eski oyun sahneleyeceğini söyledi.

07 Ekim’de Franz Kafka’nın Dava oyunuyla oyun sezonunu açtıklarını ifade eden Müşfik Kenter ” Bakırköy Belediye Başkanımız Hilmi Ateş Ünalerzen’in desteğiyle yeni sezona Dört yeni oyun ve Bir yeni müzikalle gireceğiz. Ayrıca Dört eski oyunumuzda seyirciyle buluşmaya devam edecek. Yeni oyunlarımız; Ali Yenel’in yönettiği Aklı Havada, Kadriye Kenter’in yönettiği Büyük Beden, August Wilson’un King Hedley II, Fikret Terzi’nin yönettiği Miyhavlar Tiyatrosu, yeni müzikal de Kemal Başar’ın yönettiği Külhanbeyi Operasıdır. Ayrıca Dava, Gül’e Ağıt,Tersine Dünya, Sokağa Çıkma Yasağı oyunları da sahnelenmeye devam edecek.”dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.