Öğrenciler Eylenerek Öğreniyor

Kültür Sanat Yayın: 25 Kasım 2010 - Perşembe - Güncelleme: 25.11.2010 02:13:46
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Daha önce tarih, çevre ve sağlık gibi birçok konuda okullara yönelik tiyatro gösterileri gerçekleştiren Sultangazi Belediyesi, bu kez de “Yanlış Park” isimli tiyatro oyunuyla, öğrencilere günlük hayata dair önemli dersler veriyor. Sultangazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen, Yeşilbağ Tiyatrosu’nun sahnelediği “Yanlış Park” isimli oyunun ilk gösterimi, Sultangazi Atatürk Lisesi’nde gerçekleştirildi. İnsanların yaptığı hataların bir dizi şeklinde sahneye aktarıldığı oyunda, bu hataların ne gibi olumsuz sonuçlar doğurduğu ibretli örneklerle anlatılıyor.

Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği “Yanlış Park” isimli tiyatro oyunu 24 Kasım 2010’da (bugün) Habibler Anadolu Lisesi’nde, 25 Kasım 2010’da Şair Abay Kunanbay Lisesi’nde, 25 Kasım 2010’da Gazi Ticaret Lisesi’nde ve 30 Kasım 2010’da da Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nde gösterilecek. Yanlış Park oyunu, bütün okullarda iki seans halinde sahneleniyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.