Levent Ülgen Küçükçekmecelileri Güldürdü

Kültür Sanat Yayın: 31 Ocak 2011 - Pazartesi - Güncelleme: 31.01.2011 17:16:09
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Moderatörlüğünü Levent Tülek’in yaptığı “Yüzümüzü Güldürenler” adlı söyleşi programının Ocak ayı konuğu ünlü dizi ve sinema oyuncusu Levent Ülgen oldu. Ülgen, programda oyunculuk hayatı ve kendi hayatından kesitler sunarak çocuklara tavsiyelerde bulundu.

 

Küçükçekmece Belediyesi Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde her ay gerçekleştirilen “Yüzümüzü Güldürenler” adlı söyleşi programına sevilen oyuncu Levent Ülgen konuk oldu. Programa Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ve Başkan Yardımcısı Mustafa Kuzugüden de katıldı. Oyunculuğu ve hayatı hakkında bilinmeyenleri anlatan Ülgen, zaman zaman yaptığı esprilerle de konukların yüzünü güldürdü.

Akasya Durağı dizisinin “Sinan” karakterine can veren ünlü oyuncu söyleşi salonuna “Sinan” tezahüratları ile geldi. Katılımcıların ayakta alkışlayarak karşıladığı Levent Ülgen, oynadığı roller ile ilgili kısa filmi izlerken de duygulu anlar yaşadı. Rol aldığı sitcomlarda hep sahtekar karakterler çizdiğini söyleyen ünlü oyuncu, kendisine verilen işleri kolayına kaçmadan hakkını vererek yaptığını ve bugünlere de alın teriyle geldiğini ifade etti.

Hayalimi Gerçekleştirdim

Günümüzdeki mizah anlayışına değinen Levent Ülgen, Türk seyircisinin televizyon yapımlarına eğilimini çözemediğini ancak insanların günün sıkıntılarını atmak için mizahi yapımları tercih ettiğini belirtti. Kendisinin aslında ODTÜ fizik mezunu olduğunu söyleyen Ülgen, oyunculuğa ilgisinin çocukken başladığını ve meslek olarak oyuncu olmayı seçtiğini dile getirerek; “12 yaşımda iken bisiklet sahibi olmak istiyordum. Babam bisiklet almam için çalışmam gerektiğini şart koştu. 12 yaşında işe başladım. Yazları hep çalıştım. Emek verince insan her istediğine sahip olabilir. Babamın bana öğrettiği en güzel şey buydu. Bütün çocuklara örnek olmasını diliyorum.”diyerek tavsiyede bulundu.

Daha sonra kendisine yöneltilen soruları da yanıtlayan Levent Ülgen, oyuncu adaylarına da bol bol okuma yapmalarını ve tiyatro oyunu seyretmelerini tavsiye etti

Fotoğraf Çektirme Yarışı

Programın sonunda moderatör Levent Tülek, sahneye Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay’ı davet etti. Başkan Yeniay, sevilen oyuncu Levent Ülgen’e, çocukların yoğun ilgisini “iyi bir komedyen olduğunuzu biliyoruz ama sizin dadılık kabiliyetiniz de var belli ki çocuklar sizi çok seviyor” diyerek takılınca salon kahkaha sesleri ile yankılandı. Levent Ülgen de Küçükçekmece’deki sanat etkinlerinin yoğunluğunu öğrenince “Bir oyuncu olarak burada olmaktan onur ve gurur duyuyorum, Kültüre ve sanata bu kadar yatırım yapılması Küçükçekmecelilerin şansıdır” diyerek Başkan Aziz Yeniay’a sanat alanındaki çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Söyleşi sonunda Başkan Aziz Yeniay Levent Ülgen’e çiçek verdi. Çocuklar da ünlü oyuncu ile hatıra fotoğrafı çektirmek için birbirleriyle kıyasıya mücadele etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.