Ortaçgil Küçükçekmecelileri Coçturdu

Kültür Sanat Yayın: 31 Ocak 2011 - Pazartesi - Güncelleme: 31.01.2011 17:22:38
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Türk müzik dünyasında kendine özgü tarzıyla yer edinmiş sanatçı Bülent Ortaçgil, eski ve yeni albümlerinden söylediği şarkılarla dinleyenleri mest etti. Küçükçekmece Belediyesi Halkalı Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılan konserde salon tıklım tıklım doldu. 

Müzik hayatında uzun yılları geride bırakan sanatçı Bülent Ortaçgil, Küçükçekmecelilere unutulmaz bir konser akşamı yaşattı.  Halkalı Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen konserde Ortaçgil hayranları, sanatçıya söylediği şarkılarda alkışlarla eşlik ettiler. Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ve Başkan Yardımcısı Mustafa Kuzugüden de ünlü sanatçıyı izleyenler arasındaydı.

Ortaçgil’e Eşlik Ettiler

Alkışlar eşliğinde sahneye gelen sanatçı Bülent Ortaçgil, yedi yıl aradan sonra müzikseverlerle buluşturduğu ‘Sen’ isimli albümünden “Hiç canım yanmaz” adlı şarkısı ile konserine başladı. Sanatçı,  “Son albümümdeki şarkılarda buram buram deniz kokusu var. Çünkü yılın 6 ayını deniz kenarı bir köyde geçiriyorum. Bu yüzden bu albümdeki şarkılarım deniz takıntılıdır.”diyerek hayatı deniz gözüyle görmeye başladığını ifade etti. 

Sanatçı eski albümlerinde yer alan “Denize Doğru, Çoktular Ama Hiç Yoktular, Bu Su Hiç Durmaz, Oynar Mısın Benimle, Olmalı Mı Olmamalı Mı” şarkılarını da seslendirerek, katılımcılara eğlenceli bir akşam yaşattı.  Ünlü sanatçıyı dinleyenler de bazı şarkılarında sanatçıya alkışları ile eşlik etti.

Kızılok’u Yad Etti

Bülent Ortaçgil gecede Fikret Kızılok ile birlikte yazdığı parçalara da yer verdi. Kızılok ile ilgili anılarını anlatan Ortaçgil, “Uyusun da Büyüsün” ve “Yüzünü Dökme Küçük Kız” şarkıları seslendirerek, sanatçıyı yad etti. Gürol Ağırbaş ve orkestrasının eşlik ettiği sanatçı, konserini “Beni kategorize etme” şarkısı ile noktaladı. Gecenin sonunda Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ünlü sanatçıya katılımından dolayı teşekkür ederek çiçek verdi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.