Umut Öztürk’ün Konuğu Aşkın Oldu

Magazin Yayın: 17 Şubat 2011 - Perşembe - Güncelleme: 17.02.2011 03:06:09
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Umut Öztürk 87.5 Delta FM frekansında her çarşamba günü ünlü bir ismi dinleyicileri ile buluşturmaya devam ediyor. Yıllardır müzik piyasasında olan başarı grafiğini her geçen gün yükselten Aşkın Nur Yengi “Gözümün Bebeği” isimli albüm çalışmasıyla Umut Öztürk’ün konuğu oldu.

 

  90’lı yıllara damga vuran çalışmalara imza atan Aşkın Nur Yengi yepyeni albüm çalışmasıyla da büyük beğeni topluyor. Özellikle geçmişten günümüze müzik piyasasının konuşulduğu programda Aşkın Nur Yengi şunları anlattı: “Aslında albüm çıkarma gibi bir amacım yoktu. Ancak müzik piyasasının saygın isimlerinden gelen olumlu tepkiler beni albüm çıkartmaya yöneltti. 90’lı yıllarda albümlerim oldukça tuttu ve satış rekorları kırdı. Yine 90’lı yıllarda ki bu başarı omzuma daha ağır bir yük yükledi. İlk albümümü çıkarırken çok fazla heyecan yaşamadım. “Gözümün Bebeği” 11.albümüm ve her albüm çalışmam bana daha bir olgunluk getirdi. Albümlerimde genellikle slov ve hüzünlü şarkılarla ön plana çıkmaktayım. Çünkü biliyorum ki bu tarz şarkıları daha bir yaşayarak ve daha bir keyifle seslendiriyorum Çünkü hüzünlü şarkılarda bir anlam yüklü.” dedi. Müziğin kişinin dünyaya bakış açısını da yansıtabileceğini ve müziğin bütünleştirici bir tarafının olduğunu da ekledi. Albümüne alacağı şarkıları büyük bir titizlikle seçtiğini belirten Aşkın Nur Yengi önüme çok fazla şarkı geliyor bunları defalarca dinliyorum iyi ve kalıcı bir çalışma olması için elimden gelen her şeyi yapıyorum dedi. Müzik piyasasındaki aranjör yetersizliğinden yakınan güzel sanatçı sırf aranjör bulunamadığı için büyük emekler verilen çalışmaların zamanında müzikseverlerle buluşamadığını vurguladı. Aşkın Nur Yengi’nin yakındığı bir konuda korsan çalışmalardı. Bu konuda da başarılı şarkıcı gerekli makamlara seslenerek korsana en kısa sürede engel olunması gerektiğini belirtti. Yalnız müzik sektöründe ismini duyurmakla kalmayan güzel sanatçı tiyatro ve sinema sektöründe bulunduğu projelerde de büyük beğeni topladı.

ÖMRÜMÜN ORTASINDAYIM YAPILACAK ÇOK İŞ VAR

Aşkın Nur Yengi ileriye dönük büyük hedeflerinin olduğunu geçmişte göstermiş olduğu başarıyı gelecekte de aynı şekilde devam ettirmek istediğini söyledi.

Yurt içi ve yurt dışında konser projelerinin olduğunu belirten başarılı şarkıcı konserlerden sonra festival çalışmalarının başlayacağını belirtti. Çok kısa bir süre zarfında da albümünden bir şarkıyı daha kliplendireceğinin müjdesini de Delta FM aracılığıyla hayranlarına duyurdu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.