Beykozlu Zeliha Durmuş’un Başarısı

Spor Yayın: 25 Nisan 2011 - Pazartesi - Güncelleme: 25.04.2011 21:20:13
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İstanbul Bahçeköy Orman Fakültesi Spor Salonu’nda düzenlenen Büyükler İstanbul Taekwondo Şampiyonası’nda 53 kg. da yarışan Zeliha Durmuş Beykoz’un gururu oldu. 2010 yılının şampiyonu Durmuş, bu yıl da rakiplerini teker teker geçerek mutlu sona ulaştı.

Beykoz Belediyesi Spor Kulübü Koordinatörü ve aynı zamanda Milli antrenör olan Osman Günaçtı yönetiminde karşılaşmalara hazırlanan Zeliha Durmuş, madalyalarına bir yenisini daha ekledi. Durmuş, çeyrek finalde Seyrantepe SK’den Azize Arslan’ı 11-3, yarı finalde Marmara Üniversitesi SK’den Büşra Erden’i 12-0, finalde de Bahçelievler Belediyesi’nden Afak Eski’yi 15-8 yenerek 2011 İstanbul Şampiyonu oldu.

Kariyerinde önemli madalyaları bulunan Zeliha Durmuş’un üst üste ikinci kez kazandığı İstanbul Şampiyonluğu’nu tebrik eden Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün ile Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, sporcularımızın gösterdikleri gayret ve elde ettikleri başarılarla daima gurur duyduklarını kaydederek, spora verdikleri desteğin artarak devam edeceğini ifade ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.