Sultangazi’de Ihlamur Kokuları

Güncel Olaylar Yayın: 08 Haziran 2011 - Çarşamba - Güncelleme: 08.06.2011 21:56:59
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Sultangazi’de ıhlamur kokuları yayılmaya başladı. Sultangazi Belediyesi, ağaçlandırma çalışmalarıyla diktirdiği birbirinden güzel ağaçlarla ilçeyi yemyeşil bir havaya büründürürken ıhlamur ağaçları, kendine has kokusuyla yaza “merhaba” dedi.

 

Sultangazi Belediyesi, çevreyi ağaçlandırma çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sultangazi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde 4 bin adet ağacın dikimi yapılıyor.

Ağaçlandırma çalışmaları ilçede bulunan 15 mahallenin tümünde yapılıyor. Ağaçlandırma çalışmalarında akasya, erguvan, kurtbağrı, akçaağaç, hatmi  ve ıhlamur ağaçlarının dikiminin yapılıyor.

SAĞLIKLI BİR TOPLUM

Konuyla İlgili açıklama yapan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, ağaçlandırmanın sağlıklı bir yaşamın vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu söyledi.

“Daha yeşil bir çevre ve daha sağlıklı bir toplum için ağaçlandırma çalışmalarımıza önem veriyoruz” diyen Başkan Altunay, “Sultangazi ilçemizin hem güzel bir görüntüye kavuşmasını sağlıyoruz; hem de insanlarımıza sağlıklı ortamlar oluşturuyoruz. Halkımızın da aynı hassasiyetle yaklaşacağına inandığımız çevre çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdüreceğiz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.