Yeniay’a Bir Ödül de Çevre Konseyinden

Güncel Olaylar Yayın: 08 Haziran 2011 - Çarşamba - Güncelleme: 08.06.2011 21:59:23
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Siyaset Dergisi'nden aldığı yılın en başarılı belediye başkanı  ve RADEV'den aldığı kültür ve sanata önem veren belediye başkanı ünvanlarıyla ödül üstüne ödüle layık görülen Yeniay’a

bir ödül de İstanbul Çevre Konseyi Federasyonu tarafından verildi. 2003 yılında kurulan İstanbul Çevre Konseyi Federasyonu tarafından Dünya Çevre Haftası nedeniyle Beyoğlu Gençlik Merkezi’nde ödül töreni düzenlendi. Program kapsamında çevreye, spora ve kültüre verdiği önem ve yaptığı yatırımlarla dikkatleri çeken Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay’da ödüllendirildi.

ÇEVRE YATIRIMLARINI ÖNEMSİYORUZ

Dünya Çevre Günü dolayısıyla gerçekleştirilen ödül töreninde çevreye, spor ve kültüre ağırlık veren mülki idare amirlerine çevre ödülü takdim edildi. Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay’da ödülünü avukat Tunay Gürsel’in elinden aldı. Yeniay, kültür sanat ve çevre yatırımlarını çok önemsediğini dile getirerek “Geleceğimiz ekolojik sistemde saklı. Yanlış hareket ederek çevreyi yok edemeyiz. Kazandıklarımızın birkaç katını kaybettiğimizde; kaybettiklerimizi geri alamayacağımızı görmek üzüntülerin en büyüğüdür. “ diyerek temiz bir çevrenin önemine dikkat çekti. Program kapsamında başta İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu olmak üzere yerel yöneticilere ödül takdim edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.