Küçükçekmece Belediyesinden Ücretsiz Tiyatro Eğitimi

Kültür Sanat Yayın: 07 Eylül 2011 - Çarşamba - Güncelleme: 07.09.2011 22:37:21
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Küçükçekmece Belediyesi, yeteneğine güvenenlere Tiyatro Okulu’nun kapısını açıyor. Sahnenin yeni yüzlerini yetiştirmeyi amaçlayan Küçükçekmece Belediyesi Tiyatro Okulu,  17 Ekim 2011 Pazartesi günü derslere başlayacak. Küçükçekmece Belediyesi kültürel ve sanatsal etkinlikler kapsamında sahnenin yeni yeteneklerini Tiyatro Okulu’nda yetiştirecek. Tiyatroya gönül vermiş ve  yeteneğine güvenen 15 yaşından büyük adaylar Tiyatro Okulu’na başvurabilecek.  İki yıl boyunca ücretsiz olarak devam edecek olan okulun yetenekli öğrencileri, bu eğitim sonunda Küçükçekmece Belediyesi onaylı eğitim sertifikasının sahibi olacak.

KAPSAMLI TİYATRO EĞİTİMİ VERİLECEK

Uzman ve konuk eğitmenlerin atölye çalışmalarıyla kapsamlı bir tiyatro eğitiminden geçecek öğrencilere, okulda;  doğaçlama, beden ve hareket, şan, metin çözümleme, geleneksel Türk tiyatrosu, tiyatro tarihi gibi birçok alanda ders verilecek. Okula, daha önce Küçükçekmece Belediyesi tiyatro kursları ya da başka bir kurumda tiyatro eğitimi almış olan öğrenciler de başvurabilecek.

6-7 Ekim 2011 tarihlerinde seçmeleri yapılacak olan Tiyatro Okulu’nun dersleri 17 Ekim 2011 Pazartesi günü başlayacak ve 10 Haziran 2012 tarihinde  sona erecek. İkinci sınıfa geçmeye hak kazanan öğrenciler, eğitimlerine 2012 yılının Ekim ayından sonra devam edecek. Seçmelerde başarılı olan adaylar, haftada dört gün, 18.00 ve 22.00 saatleri arasında eğitim görecek.

Tiyatro Okulu’na başvurmak isteyen adaylar 5 Ekim 2011 Çarşamba gününe kadar kayıt yaptırabilecekler.  Okulla ilgili ayrıntılı bilgi Küçükçekmece Belediyesi Halkalı, Cennet ve Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezleri’nden alınabilir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.