Esenler Belediyesi Sporcuları Şampiyon

Spor Yayın: 30 Ekim 2012 - Salı - Güncelleme: 30.10.2012 03:22:00
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 7 dk.
Google News

Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Mücadele Sporları ve Cumhuriyet Kupası Turnuvası sona erdi. . Heyecanlı ve çekişmeli geçen turnuvada, Esenler Belediyesi Spor Kompleksi sporcuları, Taekwondo dalında şampiyon oldu.

Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Mücadele Sporları ve Cumhuriyet Kupası Turnuvası sona erdi.

Esenler Belediyesi Kemer Spor Kompleksi’nde gerçekleşen turnuvaya, toplam 70 spor kulübü ve 700 sporcunun katıldı. İlçede spor yapanların sayısını artırmak ve mücadele sporlarını teşvik etmek amacıyla gerçekleşen turnuvalar, heyecan dolu çekişmelere sahne oldu. 19 - 21 Ekim 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilen turnuva kapsamında; Minikler ve Yıldızlar kategorilerinde olmak üzere Budokai do, Kick Boks, Taekwondo, My Thai,  Wushu (Kunfu) ve Bilek Güreşi olmak üzere 6 branşta yarışmalar yapıldı.

TAEKWONDO DALINDA ŞAMPİYON ESENLER

Heyecanlı ve çekişmeli geçen müsabakalarda birbiriyle kıyasıya mücadele eden sporcular, dallarında şampiyon olabilmek için ter döktü. Müsabaka sonucunda, Taekwondo dalında Esenler Belediyesi Kemer Spor Kompleksi birinci oldu. Aynı dalda Altun Çevik Spor Kulübü ikinci, Bağcılar Belediyesi Spor  Kulübü  ise üçüncü oldu.

Kupa ve madalyalarını Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Özcan Hamza ve Esenler Belediyesi Spor Kompleksi Müdürü Ömer Keser’in elinden alan sporcular,  spora büyük önem veren ve böyle bir turnuvayı düzenleyen Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’ya ve ekibine teşekkür ettiler.

3.MÜCADELE SPORLARI FESTİVALİ VE CUMHURİYET KUPASI TURNUVASININ SONUÇLARI İSE ŞÖYLE

MUAYTHAİ

1. DOĞAN SPOR KLÜBÜ

2. KARDEŞLER SPOR KLÜBÜ

3. SAMURAY OLİMPİK SPOR KLÜBÜ

KİCKBOKS

1. GÜNGÖREN MURAT EKMEKÇİ SPOR KLÜBÜ

2. HAZNEDAR SPOR KLÜBÜ

3. İSTANBUL SOSYAL HİZMETLER İL MÜD.

WUSHU

1. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

2. ESENLER KLÜPLER BİRLİĞİ

3.  BAĞCILAR ATATÜRK İLK ÖĞRETİM OKULU

BUDOKAİ-DO

1. DOLUNAY SPOR KLÜBÜ

2. GEZGİNLER SPOR KLÜBÜ

3. ALTIN AYAK SPOR KLÜBÜ

BİLEK GÜREŞİ

1. M.P POWERNEXT SPOR KLÜBÜ

2. YALOVA SPOR KLÜBÜ

3. ESENLER SPOR

TAEKWONDO

1. ESENLER BELEDİYESİ

2. ALTUN ÇEVİK SPOR KLÜBÜ

3. BAĞCILAR BELEDİYESİ

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.