Kerimoğlu’ndan Suçlamalara Açıklık Getirmesi Bekleniyor

Özel Haber Yayın: 25 Temmuz 2017 - Salı - Güncelleme: 25.07.2017 02:54:29
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Son günlerde Bakırköy Belediyesi ve CHP ilçe örgütünde partililerin birbirlerini itibarsızlaştırma yarışına girdiğini görüyoruz. Aslına bakıldığında tek amacın Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun kaybolan prestijini kurtarmanın peşinde olduğu. İşin kötü tarafı bu işi yaparken Bakırköylüler arasında hiçbir itibarı ve saygınlığı olmayan Bakırköy Gazetesi isimli internet gazetesini kullanıyor olması.

Arşivler Yalan Söylemez

Bülent Kerimoğlu, belediye başkanı seçildiği günden belli bir döneme kadar Bakırköy Gazetesi tarafından defalarca olumsuz ve suçlayıcı haberler yayımladı. Bunlara birkaç örnek vermek gerekirse (Koç Gibi Yolsuzluk, 15 Milyon Dolarlık Rüşvet Dilekçesi, Bakırköy Belediyesinde Rüşvet Çarkı, Kim Bu Sahtekarlar ve Kim Bu Meclis Üyeleri) başlıklı haberler ilk akla gelenler olur. Sanırım bu haberlerin büyük bir bölümü siteden kaldırılmıştır. Dedikodu ve söylentilerle asılsız haber yapmasıyla da sıkça eleştirilen Bakırköy Gazetesi Sahibi Rafet Yıldırım’ı benle ilgili yaptığı bir haber nedeniyle mahkemeye verdim Mahkeme sonucunda da kendisinin ceza aldığının bilinmesini isterim. Tüm bu yaşananlar sonrası Bakırköy Gazetesi sahibi Rafet Yıldırım’ı son dönemlerde de sıkı bir Bülent Kerimoğlu, savunucusu olduğunu yaptığı haberlerde görmemek mümkün değil.

Kerimoğlu’nun Akyüz Korkusu

Gördüğüm kadarıyla Bülent Kerimoğlu, gelecek seçimlerde aday gösterilmeyeceğini anlamış ya da birileri tarafından kendisine söylenmiş olmalı ki İBB ve Bakırköy Belediyesi Meclis Üyesi Ali Rıza Akyüz üzerinden prestijini kurtarma peşine düşmüş. Bakırköy Gazetesinin yaptığı haberlerden bunu anlamamak mümkün değil. Akyüz, seçildiği günden bu güne kadar Bakırköy Belediyesinin Bakırköylülerin zararına yapılan hemen her projesine karşı koymuş ve red oyu kullanmıştır. Akyüz Ataköy 62 parselle ilgili defalarca gündeme getirilmiş ve belediyeyi zarara soktuğu söylenmiştir. Oysa A. Rıza Akyüz konuyla ilgili gazetelere açıklama yapıp, kendisini savcılığa ihbar ederek erdemlik göstermiştir. Açıkçası Akyüz’ün gösterdiği erdemliliği Bülent Kerimoğlu’ndan da beklerdik.

Temmuz ayı 2017 oturumunda CHP’li meclis üyelerinin Ak Partili üyelere 15 yıldır çala çala bitiremediniz şeklinde sataşmalarına, sizin çaldığınız paralarda ortada. 15 Milyon lirayı olmayan hizmet binasına harcamışsınız. Yolsuzluklarınızı denetleyen memurlar Baskı ve mobinglerinizden dolayı suç duyurusunda bulunmuş. İç deneticilerden Taner Eraslan ve Penah Serkan Ayhan 2014 yılında hukuk işleri müdürlüğünde 630 Bin Lira tutarında sahte belgelerle zimmete para geçirilmesini, 2015 yılında da satın alma uygunluk denetimi sırasında oldukça yüksek tutarda yolsuzluk ve usulsüzlük tespit ederek tutarı 20 Milyon lirayı aşan yapılmadığı halde yapılmış gibi gösterilen alım dosyalarını mahkemeye sunmuşlar. Sayın Kerimoğlu, bir erdemlilik göster de bu suçlamalara açıklık getir ya da Akyüz’ün yaptığı gibi kendi kendini savcılığa ihbar et.

 

YORUM HABER : Yılmaz BACACI
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.