Tülin Mazlumoğlu Kestane Görevine Hızlı Başladı

Güncel Olaylar Yayın: 08 Nisan 2018 - Pazar - Güncelleme: 08.04.2018 13:30:45
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 17 dk.
Google News

Ak Parti Bakırköy İlçe Başkanlığı’na seçilen Tülin Mazlumoğlu Kestane, görevine hızlı başladı. 01 Nisan günü yapılan kongrede tek listeyle yapılan seçimler sonrası ilçe başkanlığı görevini devralan Kestane, yönetim kurulunda görev dağılımını gerçekleştirmeden basınla tanıştı. İBB Florya sosyal tesislerinde yerel basın gazete sahipleri ve çalışanlarıyla bir araya gelen Kestane, 2019 seçimlerinde oldukça iddialı projelerle seçim hazırlıklarına başladıklarını söyledi. Başarının ana temelinin ekip çalışması olduğunun altını çizen Kestane, yönetim kademesi ve diğer birimlerimizin bir birine entegrasyonunun doğru bir şekilde sağlaması halinde başarının kaçınılmaz olduğunu belirtti. Bakırköy'de dokunmadık el çalınmadık kapı kalmayacak düşüncesiyle seçim startını verdiklerini söyleyen Kestane, yaptığı açıklamasında “Bu süre içerisin de medya mensuplarıyla uyum içinde çalışmak durumundayız. Basının gücünü ve önemini çok iyi biliyorum. Bakırköy’ün sorunlarını ve çözümlerini de iyi biliyoruz. Bakırköy’le ilgili bazı sorunların özellikle İstanbul ve İncirli caddesi’nin  halkın da tepkilerine neden olduklarını biliyorum. Burasıyla ilgili daha öncesinde İBB’den yapılmasıyla ilgili söz almıştık. Hatta ihaleleri de yapılmıştı. Ancak Kadir Topbaş’ın görevden ayrılması sonrası bazı ihaleler gibi bu ihalelerde iptal edildi. İhalelerin iptal edilmesi İstanbul Caddesi ve İncirli Caddesi’nin kaderine terk edileceği anlamına gelmesin. Her iki caddenin düzenlenmesi için yeniden ihale açılacaktır. Hatta yakın bir zamanda İBB Başkanımız Mevlüt Uysal’ı Bakırköy sorunlarını konuşması için sizlerle bir araya getireceğim. Belirli periyotlarda bu tür kahvaltılarla bir araya gelip sizleri çalışmalarımız hakkında bilgilendireceğiz. Ben ve bizlerin seçilmiş temsilcilerimiz olan meclis üyesi arkadaşlarım sorulan her soruya cevap vereceklerdir. Bakırköy’ü daha güzel daha yaşanılır hale getirmek için ben ve ekip arkadaşlarım zaman gözetmeksizin var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Medya İlgisi Yoğundu

Medya mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği kahvaltıda Tülin Mazlumoğlu Kestane’yi meclis üyeleri Fatma Elmasgül Torun, Işıl İlgin Oktay, Servet Toraman, Hasan Kaptan, İbrahim Keleş ve yönetim kurulu arkadaşları yalnız bırakmadı. Kestane kendisine sorulan bazı soruların açıklaması için meclis üyesi arkadaşlarından detaylı açıklamalar aldı. Kongreden kısa bir süre sonra yönetim kurulu arkadaşlarından birinin istifa etmesiyle ilgili sorulan “istifa eden arkadaşın FETÖ bağlantıları olduğu doğru mu?” sorusuna, hayır arkadaşımız tamamen ailevi sebeplerden dolayı istifa etmiştir. FETÖ bağlantısı olduğu asparagas dedikodudan ibarettir şeklinde açıklık getirdi. Kahvaltı süresinde ve sorulan sorular karşısında kendisinden oldukça emin görünen Kestane, bu görüntüsüyle önümüzdeki günlerde Bakırköy’de olumlu yönde birçok farklılıkların yaşanacağı izlenimi bıraktı.

 

Yılmaz BACACI

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.