Kerimoğlu Kurtulmuş’la Devam Dedi

Güncel Olaylar Yayın: 31 Ağustos 2018 - Cuma - Güncelleme: 31.08.2018 03:35:56
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Son altı aylık başkan yardımcılığı döneminde görev alan ve süresi bittiğinde görevden alınan İrfan Kurtulmuş, yeniden başkan yardımcılığı görevine atandı.

Yaklaşık iki aydır yılan hikayesine dönen Bakırköy Belediyesi altı aylık başkan yardımcılığı atamasında Kerimoğlu kararını verdi. Altı aylık başkan yardımcılığının gündeme geldiğinden bu yana 18 meclis üyesi görev almıştı. Mahir Çelik, Ali Rıza Akyüz, Yahya Göktaş, A. Tansel Gülmezoğlu, Ali Türkoğlu, Baki Gövtepe, Süleyman Nadir Ataman ve Av. Taner Kazanoğlu başkan yardımcılığı görevinde bulunmayan meclis üyeleri oldu. Akyüz ve Kazanoğlu, uygulamanın başladığı andan itibaren kesinlikle görev almayacaklarını açıklamışlardı. Kerimoğlu son altı aylık başkan yardımcılığı görevine atama bekleyen meclis üyelerini ters köşeye yatırarak daha önce görev yapmış olan İrfan Kurtulmuş’ yeniden başkan yardımcılığı görevine getirdi. Son dönemde yeni bir yapılanmaya gideceğini beyan ederek Kurtulmuş’u yeniden göreve getiren Kerimoğlu, Kurtulmuş’un görev alanını biraz daha genişleterek, daha önce imar ve şehircilik, emlak istimlak ve kent planlaması müdürlüklerine ilave olarak park-bahçeler müdürlüğünü de kendisine bağladı.

 

Yılmaz BACACI 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.