Bakırköy Belediyesi’nde Emre Belözoğlu’na Torpil mi Yapılıyor ?

Özel Haber Yayın: 17 Ocak 2019 - Perşembe - Güncelleme: 17.01.2019 17:59:22
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

FETÖ terör örgütünün futbol yapılanması kapsamında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nda soruşturması devam eden futbolcu Emre Belözoğlu’nun, Bakırköy Belediyesi ile ilişkisi nedir?

Bakırköy’de pek çok gayrimenkulü olduğu bilinen Emre Belözoğlu’na ait gayrimenkuller de kiracı konumunda olan birçok işletmenin Bakırköy Belediyesi’nden nasıl ruhsat aldığı merak konusu oldu.

Milli futbolcu Belözoğlu'na ait gayrimenkullerde kiracı konumunda olan işletmelerin, ruhsat almaya elverişli olmadığı açık bir şekilde görülürken, Bakırköy Belediyesi’nin buna göz yumması da ayrı bir tartışma konusu oldu.

İstanbul Caddesi üzerinde bulunan ve otel olarak işletime açılan gayrimenkulün kaçak katının imdadına imar barışı yetişti. İmar barışı kapsamına giren, otel işletmeye uygun olmayan bir binanın daha önce mühürlemesine karşılık hala hizmet veriyor olmasına ne demeli?  Aynı binanın giriş katında bulunan ve açılışını bizzat Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun yaptığı Rumeli Lokantası ruhsata uygun mu? Sorusunu da sormadan geçmeyeyim.

Diğer yandan sahilde Balıkçı Kemal adıyla açılan lokantanın, planlarda mesken olarak işlenmiş alan olmasına, mesken dışında kullanma yasağı olmasına rağmen, akılara ziyan bir şekilde rahatlıkla ticari işletmeye kiraya verilmesi nasıl açıklanacak?

Akıllara ziyan bir şekilde ticari işletme konumunda kiraya verilen Balıkçı Kemal adlı işletmenin, elektrik ve su faturalarının CHP İBB Gurup Başkanı Ertuğrul Gülsever’in oğlu, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun danışmanlığını da yapan Bahadır Gülsever adına gelmesini nasıl açıklayacaksınız?

Söz konusu alanda ruhsat alabilmek için de bina sakinlerinden muvaffakiyet alamayan işletme sahipleri, söz konusu mekana ayrı numara vererek mevcut müesseseyi binadan bağımsız ayrı bir yer gibi göstererek belediyeden ruhsat almaya kalktığı da söylenen iddialar arasında. 

Tüm mal varlığının vekaleten babası Mehmet Belözoğlu tarafından yönetildiği söylenen Emre Belözoğlu’nun Bakırköy’de kiraya verdiği gayrimenkullerin uygunsuz bir şekilde ruhsatlandırılması sizce tesadüf mü?


#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.