Bakırköy Ak Gençlik İftarda Buluştu

Güncel Olaylar Yayın: 24 Mayıs 2019 - Cuma - Güncelleme: 24.05.2019 00:26:50
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 16 dk.
Google News

 

Ak Parti Bakırköy Gençlik kolları iftar yemeğinde bir araya geldi. Ak Parti Bakırköy İlçe Gençlik kolları başkanı aynı zamanda Bakırköy Belediyesi Meclis Üyesi de olan Suat Karaçorlu’nun Zeytinburnu Belgradkapı Sosyal Tesisleri’nde düzenlediği iftar davetine gençlerin gösterdiği ilginin çok fazla olması yoğunluk yaşanmasına neden oldu.

Konuşmacılar tarafından genellikle 31 Mart seçimlerinde yaşananlar ve 23 Haziran İBB seçimlerinin neden yenilendiği ve yapılacak çalışmaların öneminin vurgulandı konuşmalar yapıldı. Aynı zamanda gençlere ülke yönetimde düşen büyük sorumlulukların olduğunun da gündeme getirilmesi oldukça dikkat çekiciydi. Yoğun katılınım yaşandığı iftar yemeğine Ak Parti İlçe Başkanı Tülin Mazlumoğlu Kestane’nin yanı sıra Ak Parti Bakırköy İlçesi Kurucu Başkanı Rahmi Genç, Ak Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi Abdullah Küçükoğlu, Ak Parti Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Kendirci, Ak Parti Bakırköy Belediye Başkan Adayı Mehmet Umur ve bir çok STK temsilcisi yer aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.