Kerimoğlu Yurtdışında Bakırköy’ü Çöp Götürüyor

Özel Haber Yayın: 30 Ağustos 2019 - Cuma - Güncelleme: 30.08.2019 21:47:30
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 18 dk.
Google News

Haberde gördüğünüz fotoğraflar 30 Ağustos günü tarafımdan çekilmiştir. Bakırköy de insan kalabalığının en yoğun olduğu caddelerden biri olan Ebu Ziya Caddesi çöp yığınından geçilmiyor.

Akşam insan trafiğinin en yoğun olduğu saatler de 18:10 ve 18:45 arası iki farklı zaman diliminde çekilen fotoğraflardan da anlaşılacağı gibi, temizlik işleri müdürlüğü ve temizlik işlerinden sorumlu başkan yardımcısı Taşkın Toprak görevlerini başarıyla yürütemiyor. Asıl önemli olanda bunları denetlemek ve yönetmekle mükellef olan Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun ilçesinden bihaber olması. Veli efemdi Hipodromunda Bakırköy Belediye Başkanlığı koşusu yapılıyor Kerimoğlu yok. Bakırköy’ü sel basıyor Kerimoğlu yok. Bayramlarda seyranlarda ara ki Kerimoğlu’nu bulasın. İşin ilginç tarafından biri de başkan yardımcısı Taşkın Toprak aynı saatlerde fotoğrafların çekildiği yerle arasında 30 metre mesafe bulunan bir köfteci de arkadaşlarıyla yemek yiyor olması.

Beklenmedik Karşılaşma

Kerimoğlu’nun uzunca bir süre ilçede görünmediği sosyal medyada da günün konusu olmuştu. Hatta Serdar Tay ironik bir şekilde sosyal medya hesabından Bülent Kerimoğlu aranıyor şeklinde bir de paylaşım yapmıştı. Belarus ile ilgili yaptığım haber sonrası Bülent Kerimoğlu’nun da görünmediği sürelerde Belarus’da olduğu kanaati oluşmuştu. Ancak işin aslı öyle değil. Bülent Kerimoğlu, 17 Ağustos günü akşamı 21:55’de Kıbrıs Ercan Havalimanından Business Class  bileti ile bindiği TYH uçağıyla İstanbul’a dönüyor. İstanbul dönüşü sonrası Belarus’a gidiyor. Kıbrıs da nereden çıktı derseniz, hemen anlatayım. Çok sevdiğim bir dostum var, ofisi Osmaniye’de, bu gün kendisine uğrayıp bir çay içeyim dedim. Malum Bakırköylü olunca sohbet belediye ve başkan odaklı oldu. Dostumun anne ve babası Kıbrıs’ta yaşıyor. Kendisi de Kıbrıs’a anne ve babasına bayram ziyaretine gidiyor. Tesadüf bu ya dostum İstanbul’a dönüş için havaalanına geldiğinde beklemediği bir görüntüyle karşılaşıyor. Kafasında şapka, hafif kirli sakal, yorgunluk ya da kızgınlıktan olsa gerek bitkin bir halde görünen Bülent Kerimoğlu’na rastlıyor. Dostumun bileti ekonomik olduğu için yan yana ya da yakın aralıklarla seyahat edemiyorlar. Dostumun dip not olarak söylediği de Bülent Kerimoğlu’nun kendisini iyice kamufle ederek uçağa son binen kişi olduğu şeklinde. Ne diyelim Allah beterinden saklasın.  

Sayın Kerimoğlu Kıbrıs’a ne amaçla gittiğini açıklamak zorunda değilsin. Ancak İstanbul dışına çıkacağım zamanlar Bakırköylüleri bilgilendir ki merak içinde kalıp fellik fellik seni aramasınlar.

YORUM HABER ve FOTOĞRAFLAR ; Yılmaz BACACI

       

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.