Kemal Çebi’den Saltanat Araç Talebi

Özel Haber Yayın: 13 Eylül 2019 - Cuma - Güncelleme: 13.09.2019 04:22:51
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 18 dk.
Google News

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, göreve başlayalı henüz altı aylık dönemini tamamlamadan yerel basında olumsuz haberlerle yer almaya başladı.

19 Temmuz 2019 günü Kemal Çebi’yi zor günler mi bekliyor? Başlıklı bir yazı paylaşmıştım. Linki tıkladığınız da detaylarını okuyabilirsiniz. http://www.yontemgazetesi.com/haberdetay.asp?bolum=1422&uyeid=0  1987 yılında Ertuğrul Tığlay ile başlayan Küçükçekmece Belediyesi belediye başkanları kimlerdi ve neler yapmışlarının özetini anlatan bir yazıydı. Yazının detayında “Kemal Çebi Sol İktidarın Kötü İzlerini Silebilecek mi?” ara başlıkla neler yaşandığını, hatta Kemal Çebi’ye “ÖNERİMDİR” şeklinde de bazı uyarılarım olmuştu. Anladığım kadarıyla Kemal Çebi, kendisiyle ilgili çıkan yazı/makale/haberler konusunda Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Görkem Ünlü tarafından yeterince bilgilendirilmiyor, ya da uyarıları dikkate almıyor. Nedenlerini hemen açıklayayım. Yayımladığım yazı içinde Erkan Kılıç’tan söz etmiş, nasıl biri olduğu hakkında kısa bilgiler vermiştim. Kemal Çebi Kent Yaşam gazetesine Erkan Kılıç’ı Belerus’da tanıdım diye bir açıklama yaptı. http://www.yontemgazetesi.com/haberdetay.asp?bolum=1434&uyeid=0 Linki tıklayıp okuyabilirsiniz. ÖNERİMDİR şeklinde yer verdiğim bölümde Çebi’nin kendisine ve mensubu olduğu partiye zarar verebilecek oluşumlarda yer almaması gerektiğini önermiştim.

Çebi’ye Süper Lüks Makam Aracı

Gelişmelere bakıldığında bunun tam tersini DAMGA GAZETESİ’nin 12 Eylül tarihli sayısında Mehmet Mert imzalı “Kemal Çebi, dillere destan olacak bir israf kapısı açtı” başlıklı haberle gördük. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hemen her fırsatta israftan kaçınınız açıklamaları yaparken, Kemal Çebi tam tersi uygulamaya giderek kendisine araçta buzdolabı, tv, tabanın halı döşenmesi gibi 38 farklı özelliklere sahip VIP araç talebinde bulunmuş. İhale şartnamesinde de ne tür özellikler aradığını teker teker belirtmiş. Dönemin Belediye Başkanı Temel Karadeniz, 80 kiralık binek araçla belediye hizmetlerini yürütürken, Çebi, tasarruf etmek yerine sayıyı daha da artırarak 101 araç kiralama yoluna gitmiş. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ihtiyaç fazlası kiralık binek araçları Yenikapı’da sergiletip iade edileceğini söylediği sıralarda, Küçükçekmece Belediyesi’nin mevcut araç sayısını artırması da oldukça düşündürücü. Sayın Çebi, dolayısıyla siz şimdi bu ihale belgeleri basına nasıl sızdı diye düşünüyorsunuzdur. İki alternatif var.

Birincisi ihale için şartname alanlardan biri tarafından, ikincisi daha da vahim belediye bünyesinde ihale işlerine bakan bölüm görevlilerinden biri tarafından sızdırılmıştır. Daha önceki yazılarım da belirtmiştim tekrar hatırlatayım, medya mensupları tarafından yakinen takip ediliyorsunuz.    

UYARI ; Aziz Yeniay döneminde aktif görevdeyken, Temel Karadeniz Döneminde pasif görevler verilen Cumhur Er’in sizin tarafınızdan Sosyal Yardım işler Müdürlüğü görevine getirilmesi de CHP Küçükçekmece ilçe başta olmak üzere taraftarlarınız ve partilileriniz arasında da oldukça rahatsızlık yaratmış. Bilin istedim.

 

YORUM HABER : Yılmaz BACACI

Fotoğraf : Sosyal medya alıntı

Belge görselleri Damga Gazetesi sayfasından alınmıştır. 


#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.