İCRA MAHKEMESİ BAKIRKÖY BELEDİYESİNİN İTİRAZINI RET ETTİ

Özel Haber Yayın: 13 Temmuz 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 13.07.2020 15:51:06
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 16 dk.
Google News

10 Şubat tarihinde “YARGI BAKIRKÖY BELEDİYESİNE DUR DEDİ” başlıklı bir haber yapmıştım. Bakırköy 5. Sulh Hukuk Mahkemesi Ataköy 2. Kısım mahallesi 115 ada (eski 57) yeni 183 sayılı parsel taşınmaz üzerinde bulunan protokol konusu tüm tenis kortu, kapalı spor salonu, açık alan ve diğer kısımlar üzerinde davalı olan Bakırköy Belediyesi’nin ilgili yerlere müdahale etmesine itiraz eden Bakırköyspor Vakfı davayı kazanmıştı. İtiraz sonucu açık olan dava sonrası Bakırköy Belediyesi karara itiraz ederek istinaf mahkemesine başvurmuştu. Bu gün icra mahkemesinde görülen davada Bakırköy Belediyesi’nin itirazı ret edilerek söz konusu yerlerin Bakırköyspor Vakfına devredilmesine karar verildi.

BAKIRKÖY BELEDİYESİ’NE HER AN İCRA GELEBİLİR

Yasaların karşısında haklı konum da olan Bakırköyspor Vakfı yönetimi her zaman hukuk yoluyla sürdürdüğü mücadelesini de sürdürmeye devam edecek. Bundan sonra ki süreçte öncelikle söz konusu yerlerin vakfa devredilmesi için Bakırköy Belediyesi yetkililerine çağrıda bulunulup verecekleri karar doğrultusunda gerekirse icra yoluyla haklarını alacaklar. Yaşananların bununla sınırlı kalmayacağı da aşikar. Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun ben yaptım oldu mantığıyla yapılan yıkım esnasında bir işinin hayatını kaybetmesinin yanı sıra milyonlarca liralık ekonomik kayıpta var. Görünen o ki Bakırköyspor Vakfı kararlılıkla sürdürdüğü hukuk mücadelesi sonucu tüm zararlarını da Bakırköy Belediyesinden talep edecektir.

 

YORUM HABER : Yılmaz BACACI  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.