Bakırköy’de Şölen Havasında Spor

Bakırköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sait Babaoğlu, belediye olarak ‘Zaferden Barışa’ sloganı ile düzenledikleri etkinlikler kapsamında yapılacak spor şenlikleriyle ilgili basın toplantısı düzenledi.

Spor Yayın: 27 Ağustos 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 27.08.2022 05:10:53
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

 

Bakırköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sait Babaoğlu, belediye olarak ‘Zaferden Barışa’ sloganı ile düzenledikleri etkinlikler kapsamında yapılacak spor şenlikleriyle ilgili basın toplantısı düzenledi. Bakırköy Belediyesi, Sporting Work ve Bakırköy Tenis Kulübünün ortaklaşa düzenledikleri kahvaltılı basın toplantısı Airport AVM’de gerçekleşti. Basın toplantısının açılış konuşmasını yapan Babaoğlu, sadece etkinlik olsun diye değil, milli ve manevi değerlere sahip çıkılması gereken şu günlerde ülkeye bir mesaj vermek amacında olduklarını söyleyerek, ilçe halkını ve tüm vatandaşları Spor Şenliklerine davet etti. ‘Zaferden Barışa’ sloganıyla gerçekleşecek olan etkinlikte ilkler de yaşanacak.

Türkiye’de Bir İlke İmza Atılıyor

Basın toplantıda yapılacak organizasyonla ilgili basın mensuplarını bilgilendiren Sportingwork Kurucusu Mümtaz Faik Ersoy, yıllardır dünya ülkelerinin milli takımlarını ülkemizde ağırladıklarını söyleyerek “Yabancı ülke takımlarının ülkemizde kamp yapmalarına aracı olarak kendilerine yardımcı oluyoruz. Ülkemiz de konuk ettiğimiz her takıma ülkemizin bayrağını vererek kendi ülke federasyonlarının bir köşesinde yer vermelerini istiyoruz. Yabancı ülke takımlarına bayrağımızı vermemizin amacı Türk Bayrağının Dünya’nın her köşesinde dalgalanmasını sağlamaktır. Airport AVM etkinlik alanında yapılacak olan 3x3 basketbol turnuvası, üçlük yarışması aynı zamanda ülkemiz de ilk olma özelliğini de taşıyor. Turnuvaya çok fazla talep olması nedeniyle turnuvayı 3’ü uluslararası olmak üzere toplamda 32 takımla sınırladık. Yarışmaya katılan tüm yarışmacılara madalya, kazananlara sürpriz ödüller, dereceye girenlere para ödülünün yanı sıra, malzeme desteğimiz olacak.” Dedi. 28 Ağustos Pazar günü saat 14:00/18:30 arası 3x3 basketbol turnuvası, üçlük yarışması ve fiziksel etkinlikler yapılacağı Airport AVM etkinlik alanının basketbol, voleybol ve tenis sahası olarak dizayn edilmesi de bir ilki oluşturuyor.

Aynı gün Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nde de saat 16:30’dan 21:00’a kadar düzenlenen etkinlikler kapsamında, kulüpler arası mini çocuk müsabakaları, anneler, babalar ve çocuklar arası futbol maçı, penaltı atışları, palyaçolar eşliğinde balon gösterileri yer alacak. Sonrasında Bakırköy Tenis Kulübü Zafer Kupası ödül töreni, çekiliş, sürpriz hediyeler ve Orçun ve Orkestrası’nın vereceği konserle birlikte şenlik havasında bir etkinlik gerçekleşmesi bekleniyor.

Amaç Çocuklarımızı Mutlu Kılmak

Basın toplantısına katılanlar arasında bulunan Türk futbolunun emektarlarından yüzlerce gencin yetişmesine katkı sunan antrenör Metin Zabunoğlu, böylesine anlamlı bir organizasyonun bir parçası olmaktan duyduğu mutluluğu belirterek yaptığı konuşmasında “Burada ki asıl amaç şimdinin çocukları geleceğimizin gençlerinin mutlu olmasını sağlamaktır. Anne ve babalarıyla birlikte sportif etkinlikte yer alacak olan gençlerimiz mutluluklarını şimdiden görebiliyorum. Yapacak olduğumuz organizasyon bir yarışmadan çok gençlerimizin yeni arkadaşlarla bir araya gelmelerini sağlamak, onları mutlu kılmaktır. Bu heyecan ve mutluluğu yaşamak için tüm Bakırköylüler ve vatandaşlarımızı etkinlik alanımıza davet ediyorum” Dedi.

 

PROGRAM AKIŞI

28 Ağustos Pazar 16:30-18:30 Futbol Sahası Etkinliği

-Program Açılışı

-İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu

- Kulüpler arası mini çocuk müsabakaları

- Anneler, babalar ve çocuklar arası futbol maçı ve penaltı atışları

- Palyaço eşliğinde çocuk etkinlikleri

28 Ağustos Pazar 18:30-21:00 Bakırköy Tenis Kulübü Zafer Kupası Ödül Töreni

- Program Açılışı

- İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu

- 1 dakikalık 30 Ağustos Zafer Bayramı video gösterimi

- Açılış konuşması

-Palyaçolar eşliğinde tüm sporcularla Balon gösterisi

- Kupa Töreni

- Çekiliş ile sürpriz hediyeler

- Konser (Orçun ve Orkestrası)

- Teşekkür konuşması ve kapanış

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.