Bakırköylü SMMM’le İftarda Buluştu

Bakırköy Mali Müşavirler Muhasebeciler Derneği üyeleri geleneksel iftar yemeklerinden birini daha gerçekleştirdi.

Güncel Olaylar Yayın: 22 Nisan 2022 - Cuma - Güncelleme: 22.04.2022 21:14:42
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bakırköy Mali Müşavirler Muhasebeciler Derneği üyeleri geleneksel iftar yemeklerinden birini daha gerçekleştirdi. Geçtiğimiz gün e Finans Elektronik Ticaret ve Bilişim Hizmetleri A.Ş’nin Sponsorluğunu yaptığı iftarda bir araya gelen smmm’li üyelere hoş geldin konuşması yapan Bakırköy smmm şube başkanı Hamit Gören, yapılan iyilik ve yardımların yalnızca Ramazan ayıyla sınırlı kalmaması gerektiğini vurgulayarak, insanların imkanları ölçüsünde yardımlarını ilgili yerlere ulaştırması gerektiğini söyledi. Hamit Gören’in ardından konuşan SMMM Derneği Onursal Başkanı İrfan Demirci, birlik ve beraberlik vurgusu yaptığı konuşmasında “Böylesine anlamlı bir günde bizleri bir araya getiren değerli başkanım Hamit Gören’e teşekkür ederim Allah tuttuğunuz oruçlarınızı kabul etsin. Mübarek aylar dostluk-arkadaşlık kıymetini bilmek ve pekiştirmek için önemli günlerdir. Bizler Bakırköylü SMMM’ler olarak inandığımız bir yönetim şeklini oluşturmak için güvendiğimi ve inandığımız arkadaşlarımızla yol almaya başladık. Bu inanmışlık birlik ve beraberlik hemen her gün daha da güçlenerek yol almaktadır. Unutmayınız ki Bakırköy asla eğitilmez, eğilmez, bükülmez. Bizler bu inançla inandığımız arkadaşlarla yol yürüdük yürümeye de devam edeceğiz.” Dedi.

Dostları Yalnız Bırakmadılar

Yoğun bir katılımla gerçekleşen davette Bakırköylü SMMM’leri böylesine anlamlı günlerinde İstanbul Vergi Daire Başkanlığı Uygulama Denetim  Müdürleri Şükran Yağmur Sabır ve Hüseyin Şevki Sabır, Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Emekli Müdürü YMM Ali ince, Kadın Muhasebeciler Derneği Başkanı Gülüzar Özev, MMMBD Gaziosmanpaşa Şube Başkanı Arda Bozkurt ve Marmara Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç.Dr. Halil İbrahim Alpaslan yalnız bırakmadılar.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.