BİAD Felsefe Seminerleri Devam Ediyor

BİAD Naci Ekşi ve üyelerden Öcal Ünal’ın talepleri doğrultusunda 02 Ekim 2021günü hijyen kuralları alınarak sezon açılışını yaptığı felsefe seminerlerinin üçüncüsünü “Bilgi Felsefesi” bağlığı altında gerçekleştirdi.

Güncel Olaylar Yayın: 01 Kasım 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 01.11.2021 02:30:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

Pandemi sürecinde geleneksel olarak düzenli bir şekilde yapılan seminer ve etkinliklerine ara veren Bakırköy İş İnsanları Derneği BİAD Onur Kurulu Başkanı Tıp Doktoru Kemal Naci Ekşi ve üyelerden Öcal Ünal’ın talepleri doğrultusunda 02 Ekim 2021günü hijyen kuralları alınarak sezon açılışını yaptığı felsefe seminerlerinin üçüncüsünü “Bilgi Felsefesi” bağlığı altında gerçekleştirdi.

 

Seminerin açılış konuşmasını yapan BİAD Başkanı Ahmet Salim Yılmaz, birlik ve beraberlik çağrısını yineleyerek felsefe tutkunu tüm Bakırköylüleri önümüzdeki günlerde devam edecekleri seminerlere katılmaya davet etti.  

 Moderatörlüğünü Naci Ekşi’nin yaptığı seminerin konuşmacısı Cafer Vayni oldu. Seminere konuşmacı olarak katılan Cafer Vayni, Bakırköy Lisesi Felsefe öğretmenliğinin yanı sıra Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği'nin İstanbul Şube Başkanlığını da yapıyor. Bizi biz yapanın felsefe olduğunu söyleyen moderatör Naci Ekşi okudukça, öğrendikçe daha da biz olacağız cümlesinin altını çizdi. Felsefenin teslim olmamak olduğunu söyleyen konuşmacı Cafer Vayni, ideolojileri, görüşleri, eleştirmek ve araştırmak soruşturmak gerektiğini söyledi. Vayni’nin konuşmasının ardından katılımcıların soruları gelmeye başladı. Oldukça ilgili görünen katılımcıların sorularını Cafer Vayni bilimsel olarak örneklerle cevapladı. Seminerin bitiminde Moderatör Naci Ekşi, yapılan seminerler sonrası Bakırköylülerin felsefeye duydukları ilginin değişen katılımcılarla belli olduğunu ifade etti. Ekşi 13 Kasım günü saat 14;30’da Bakırköy İş İnsanları Derneği salonunda yapılacak olan “Ahlak” başlıklı seminere felsefe tutkunu ve felsefe sever tüm Bakırköylüleri davet etti.   

 

  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.