Bülent Kerimoğlu 29 Ekim Kutlamalarında Sınıfta Kaldı

Bakırköy ve komşu ilçelerinde yapılan 29 Ekim Bayramı kutlamalarında Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu sınıfta kaldı.

Güncel Olaylar Yayın: 30 Ekim 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 30.10.2021 03:01:21
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

 

Bakırköy ve komşu ilçelerinde yapılan 29 Ekim Bayramı kutlamalarında Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu sınıfta kaldı. Bakırköy’ün komşusu olan üç ilçe Bahçelievler, Küçükçekmece ve Avcılar belediye başkanları bayram kutlamalarını farklı etkinliklerle zenginleştirirken Bülent Kerimoğlu, yalnızca CHP Bakırköy İlçe Örgütünün düzenlediği fener alayına katılıp, Cumhuriyet (Özgürlük) meydanında bulunan stantta çıkarak şov amaçlı klasik konuşmalarından birini yaptı. Yaptığı konuşma meydanda bulunanlarca yeterli bulunmayınca alkış alamadı. Bülent Kerimoğlu, bayram kutlamaları programı içinde olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi çelenk sunumu töreni, Bakırköy Kaymakamı Nazmi Günlü’nün Cumhuriyet Bayramı'nın 98. yıl dönümü tebrikat töreni,  Osmaniye Spor ve Yaşam Köyü’nde yapılan resmigeçit töreni ve kutlamalarına katılmadı.

 

Komşu İlçelere Bakalım

Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, ilçede yapılan tüm etkinlik ve devlet erkanının katılması gereken programlarda yer aldı. Ak Parti Bahçelievler İlçe Başkanlığının düzenlediği Cumhuriyetin 98. Yılında 98 metre uzunluğunda bayrakla yapılan fener alayı yürüyüşüne katıldı. Yürüyüş sonrası Milli Egemenlik Parkında Merve Özbey’in verdiği konsere katıldı.

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, tüm etkinlik ve devlet erkanının katılması gereken programlarda yer aldı. Hançerli, etkinlikler sonrası yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı Ceza konserine katıldı.

 

 

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, komşu dört ilçe arasında en görkemli 29 Ekim kutlamalarını yapan belediye başkanı oldu. Çebi, Küçükçekmece Nikah Salonunda mahalle temsilcileri, muhtarlar, stk’lar ve siyasilerin katıldığı Cumhuriyet Balosu düzenledi. Gençlerin yaptığı Vals gösterisi görülmeye değerdi. Çebi ilçede yapılan tüm etkinlik ve devlet erkanının katılması gereken programlarda yer aldı. Akşam saatlerinde CHP Küçükçekmece İlçe Örgütünün tertiplediği yoğun katılımın yaşandığı fener alayı yürüyüşünde yer aldı. Fener alayı yürüyüşü sonrası Yahya Kemal Beyatlı Sanat ve Gösteri Merkezi’nde binlerce gencin katıldığı Şevval Sam konserine katıldı. Sonuç olarak Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, en zayıf halka görüntüsü vererek sınıfta kaldı.  

 

   

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.