Çatıkkaş’ın Kitabı Raflarda Yerini Aldı

Gazetecilik geçmişi de olan Küçükçekmece Cennet Mahallesinin sevilen simalarından Mustafa Çatıkkaş’ın “Haksızlık” isimli kitabı okuyucularıyla buluşmak için raflarda ki yerini aldı.

Kültür Sanat Yayın: 03 Eylül 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 03.09.2022 16:06:50
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

Gazetecilik geçmişi de olan Küçükçekmece Cennet Mahallesinin sevilen simalarından Mustafa Çatıkkaş’ın “Haksızlık” isimli kitabı okuyucularıyla buluşmak için raflarda ki yerini aldı. Liman Yayınevi’nden 124 sayfa olarak okuyuculara sunulan kitapta Çatıkkaş, sanat, siyaset, toplum bilim, psikoloji, tarih, kadın, erkek, aşk ve güncel konuları içeren 56 bağımsız konuyu kaleme almış. Mustafa Çatıkkaş “Haksızlık karşısında susanlar, dilsiz şeytanlardır” şiarıyla kaleme aldığı kitabında hak ve hukukun herkese, her zaman lazım olacağının altını çiziyor.  Haksızlık; Adaletsizlik, hukuksuzluk, topraksızlık, sahtekarlık, yazı yazmamak, okumamanın, “tanrısızlık, allahsızlık” olduğunu söyleyen Çatıkkaş, kitabında hak ile haksızlık arasındaki çelişkileri mercek altına almış. Haksızlıkları yazarak, haklının yanında yer almaya, haklı için mücadele etmeye devam edeceğinin altını çizen Çatıkkaş’ın Karışık Denemeler, ve Haksızlık isimli kitabının yanı sıra “Farkında Değildin” isimli bir de şiir kitabı bulunuyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.