Cem Ünalerzen’i Sevenleri Göz Yaşlarıyla Uğurladı

2004-2014 yılları arasında Bakırköy Belediye Başkanlığı yapan H. Ateş Ünalerzen’in uzun bir süredir yaşam mücadelesi verdiği hastalığa yenik düşerek 43 yaşında hayatını kaybeden oğlu Cem Ünalerzen, sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı

Yaşam Yayın: 21 Temmuz 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 21.07.2021 01:18:08
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

2004-2014 yılları arasında Bakırköy Belediye Başkanlığı yapan H. Ateş Ünalerzen’in uzun bir süredir yaşam mücadelesi verdiği hastalığa yenik düşerek 43 yaşında hayatını kaybeden oğlu Cem Ünalerzen, sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Cem Ünalerzen, Salı günü ikindi namazına müteakip Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin gözyaşları arasında Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedildi.

 

Tabuta GS Bayrağı Sarıldı

Galatasaray Spor Kulübü Üyesi, 1994 ile 2000 yılları arasında Yönetim Kurulu Üyeliği, Galatasaray Eğitim Vakfı Başkan Yardımcılığı, Galatasaray Sportif Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Üyeliği ve Galatasaray Pazarlama A.Ş.'de Genel Müdürlük gibi görevlerde bulunan Ateş Ünalerzen’in kendisi gibi sıkı bir Galatasaraylı olan oğlu Cem Ünalerzen’in naaşı Galatasaray Bayrağı ile sarıldı. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’de katıldığı cenaze töreninde, Akşener’in Ateş Ünalerzen’le birlikte taziyeleri kabul etmesi dikkat çekti.

 

Çok Sayıda Çelenk Gözlemlendi

Cenaze süresince yaşadığı acı nedeniyle oldukça bitkin görülen Ateş Ünalerzen’in ilk eşinden olan 43 yaşındaki oğlu Cem Ünalerzen’in cenazesinde eşi Meltem Ünalerzen bir an olsun elini bırakmazken, oğulları Emir ve Erin abilerini kaybetmenin derin üzüntüsüyle babalarına sıkı sıkı sarılarak yalnız bırakmadılar.  Evli ve bir kız çocuğu babası olan Cem Ünalerzen’in eşinin gözyaşları cenazeye katılanları derin üzüntüye boğarken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İyi Parti İl Başkanı Buğra Saltuk Kavuncu, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, İBB CHP Meclis Grubu, Galatasaray Lisesi, Galatasaray Eğitim Vakfı, Galatasaray Spor Kulübü, GS Başkanı Burak Elmas, Bakırköy Ermeni Kilisesi, Dati Holding Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Kıran ve Yönetim Kurulu Üyesi Ulvi Suvarioğlu, ve geçmiş dönem meclis üyesi Selim Malgaz’ın yanı sıra çok sayıda çelenk gözlendi,

 

 

İYİ Parti Bakırköy’den Vefasızlık

2019 yılında İYİ Partinin Bakırköy Belediye Başkan adayı olan Ateş Ünalerzen’in oğlunun cenazesinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in katılım sağladığı, İl Başkanı Buğra Kavuncu^nun çelenk gönderdiği cenazede Bakırköy İlçe Başkanı Ülkü Ayaydın dahil hiçbir Bakırköy İYİ Parti yöneticisi bulunmazken çelenk gönderilmemiş olması da oldukça düşündürücü.

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun cenazeyle ilgili sosyal medya hesaplarından hiçbir açıklama yapmadığı gözlemlenirken, camii bahçesinde yer alan çelenkler arasında Bakırköy Belediye Başkanı çelenginin bulunmaması dikkat çekiciydi.

 

Katılım Yoğundu

Ateş Ünalerzen’i cenazede yalnız bırakmayanlar arasında CHP geçmiş dönem milletvekili Barış Yarkadaş, Gazeteci Gürkan Hacır, CHP eski İl Başkan Yardımcısı Uğur Aksoy, Bakırköy eski İlçe Emniyet Müdürü Olcay Balaban, geçmiş dönem Eyüp Belediye Başkan Adayı ve Bakırköy eski meclis üyesi Ferzan Özer, CHP Bakırköy geçmiş dönem İlçe Başkanı ve  İBB Spor Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sait Yücel, Bakırköy Belediye Meclis Üyesi Ali Türkoğlu, geçmiş dönem meclis üyesi Muzaffer Şahin, Mehmet Dik, Uğur Beceren, Uğur Özhabeş, Suat Polat, Baba Levent Gökçe, Bedros Avedikyan, Yeşilköy Surp Stepanos Ermeni Kilisesi Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Habib Özfuruncu, Yeşilköy Mahalle Muhtarı Murat Gökgöz, Yenimahalle Muhtarı Nihat Şahin, CHP Bakırköy geçmiş dönem yöneticilerinden Hayri Yücel ve Cihat Toscu bulunuyordu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.