İnci Yılmaz Şimşek’in 11. Kitabı Raflarda Yerini Aldı

Eğitimci yazar İnci Yılmaz Şimşek’in çocuklar için eğitici ve öğretici özellikleri olan “Uzay’ın Kayıp Gezegeni” isimli 11. kitabı raflarda ki yerini aldı.

Kültür Sanat Yayın: 10 Şubat 2023 - Cuma - Güncelleme: 10.02.2023 23:16:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

Eğitimci yazar İnci Yılmaz Şimşek’in çocuklar için eğitici ve öğretici özellikleri olan “Uzay’ın Kayıp Gezegeni” isimli 11. kitabı raflarda ki yerini aldı. Roman, şiir ve öykü gibi çalışmalarıyla tanınan eğitimci-yazar İnci Yılmaz Şimşek, “Uzay’ın Kayıp Gezegeni” olan son eserinde çocukların eğitim ve öğretimlerine katkı sunmayı hedeflemiş. 2022 yılında katıldığı üç farklı yarışmadan da ödül alan Şimşek, son eserini çocuklara adamış. Göl Kitap Yayıncılık tarafından basıma hazırlanan kitabın kapak tasarımı ve resimlerini ünlü karikatürist Sonay Yılmaz tasarlamış. Kitabın yayın öncesi geliştirici editörlüğünü de yazar ve şair Betül Fırat üstlenmiş.

Yazarın eseri “Uzay’ın Kayıp Gezegeni” hayalinin peşinden koşarken yılmamayı, azmetmeyi çocukları sıkmadan öğretiyor. Aile içi ilişkilerde rolleri tanımlaması açısından eşsiz bir eser olarak görülen Uzay’ın Kayıp Gezegeni; Türkiye’de ilk defa çocuklar için hem psikolojik danışman hem de uzman sınıf öğretmeni onaylı çocuk kitabı olarak okuyucuların beğenisine sunulmuş. Rüyasında gördüğü kayıp gezegeni arama çabalarında başından geçen olayların anlatıldığı kitap her ebeveynin ve sınıf öğretmenlerinin gönül rahatlığıyla çocuklara aktarabilecekleri bir eser. Yazar İnci Yılmaz Şimşek aynı zamanda Yazarlar ve Şairler Dayanışma Derneği (YAZŞADER) Kırklareli temsilciliği görevini de yürütüyor. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.