Dilenci mi Uyuşturucu Taciri mi?

Zabıta Ekiplerinin Yakaladığı Dilencinin Üzerinden Uyuşturucu Çıktı

Video Görüntülü Haberler Yayın: 09 Ocak 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 09.01.2021 17:43:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yapılan aramada, şahsın sattığı kağıt mendil paketlerinden birinin içerisine gizlenmiş kağıda sarılı vaziyette 0.51 gram toz halinde bir madde buldular. Zabıta ekipleri bunun üzerine durumu Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bildirdiler. 

Eyüpsultan Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yapılan incelemede üzerinden uyuşturucu madde ve 70 TL madeni para çıkan şahıs, hakkında idari işlem yaparak polis ekiplerine teslim etti.

Çalışmayı yapan zabıta ekipleri ise: “Vatandaşlarımızın şefkat ve merhamet duygularını kullanmak suretiyle mendil, su, çiçek, simit ya da araç camlarını silme bahaneleriyle şehrin belirli noktalarında ve ışıklarda dilencilik yapan şahısların çok da masum olmadıkları bu hadise ile ortaya çıkmıştır. Vatandaşlarımızın bu tür insanlara karşı daha dikkatli olmalarını istiyoruz.” diyerek vatandaşlarımızı uyardılar.

Dilenci yaptığı itirafta bulunan maddenin eroin olduğunu söylüyor. Vidoyu tıklayarak izleyebilirsiniz. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.