Dönerci Celal Usta Bakırköy’de

Kalite ve güven olmazsa olmazımız sloganı ile yola çıkan namı diğer ‘Dönerci Celal Usta’dan franchising alan dört farklı iş kolunda faaliyetlerini sürdüren Erdoğan Döner, Zümrüt Doyran, Yücel Dinç ve İlhan Binici Dönerci Celal Usta’nın 17. şubesini Bakırköy İncirli Caddesi’nde açtı.

Güncel Olaylar Yayın: 27 Aralık 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 27.12.2021 12:46:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

Kalite ve güven olmazsa olmazımız sloganı ile yola çıkan namı diğer ‘Dönerci Celal Usta’dan franchising alan dört farklı iş kolunda faaliyetlerini sürdüren Erdoğan Döner, Zümrüt Doyran, Yücel Dinç ve İlhan Binici Dönerci Celal Usta’nın 17. şubesini Bakırköy İncirli Caddesi’nde açtı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışın kurdelesini Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Tülin Mazlumoğlu Kestane, CHP İlçe Başkanı Celal Sevinç  ve Dönerci Celal Usta isim sahibi Celal Koç birlikte kesti. Firma bünyesinde mesleklerin de uzman olan Veteriner Hekim ve Gıda Teknikeri bulunduran Dönerci Celal Usta, tüm şubelerinde gıda güvenilirliği, insan sağlığı ve hijyen konusunda oldukça hassas. Mutfak personelinden şef, komi, garson ve yönetim elemanları düzenli periyotlarda sağlık kontrollerinden geçirilerek misafirlerine sağlıklı hizmet veriyor. Güvenilir ürün ve kaliteli hizmet sunmaktan imtina etmeyen Dönerci Celal Usta, imalathane ve mutfak kısımlarını isteyen tüm müşterilerinin diledikleri zaman ziyaret ederek nasıl bir ürün tükettiklerini ve nasıl hazırlandığı hakkında bilgi sahibi olabileceklerinin de altını çiziyor. Yarım asırlık geçmişe sahip olan Dönerci Celal Usta,  uluslararası geçerliliği olan EN ISO 22000-2005 Kalite Yönetim Sistem Belgesi’ne sahip. Ramis Atakan Konukoğlu yönetiminde misafirlerine kaliteli hizmet sunan Dönerci Celal Usta’nın kısa sürede kaliteli hizmet ve doyumsuz tatlarla Bakırköy’de adından sıkça söz ettireceği gözüküyor.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.