Efsane Başkan Kartaltepespor Kulübünde

Yaklaşık sekiz yıl süreyle İBB Spor A.Ş Başkanlığı yapan Ayhan Bölükbaşı Kartaltepespor Kulübü Başkanı Ataner Orkunoğlu’nu ziyaret etti.

Spor Yayın: 21 Ocak 2022 - Cuma - Güncelleme: 21.01.2022 07:14:59
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bölükbaşı, İstanbul’un Olimpiyatlara aday ve spor kenti olmasında önemli rol oynamış ve katkılarda bulunmuştur. Görevi süresinde İstanbul’da bulunan amatör spor kulüplerine verdiği destekle bir çok sporcunun yetişmesine de katkı sunan Bölükbaşı, İYİ Parti kurucularından olmasının yanı sıra Meral Akşener’in de danışmanlığını yürütüyor.  

Desteğimiz Sürecek

İYİ Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi Alper İnanç ve Yenimahalle Muhtarı Nihat Şahin’le birlikte Ataner Orkunoğlu’nu ziyaret eden Bölükbaşı, kulüp çalışmaları hakkında bilgi aldı. Kulüp Başkanı Ataner Orkunoğlu’nun başlatmış olduğu 05-14 yaş arası voleybol, atletizm, yüzme, basketbol ve futbol branşlarında ücretsiz eğitim vermesini takdirle karşıladığını söyleyen Bölükbaşı, geçmişte olduğu gibi bundan sonrada imkanları doğrultusunda kulübe elinden gelen desteği vereceğini belirtti.  

Kısmet Bugüneymiş

Kartaltepespor Kulübü Başkanı Ataner Orkunoğlu, ziyaretle ilgili düşüncelerini “Ayhan Bölükbaşı Başkanımla uzun yıllar birlikte bir çok projede yer aldık. Görevinden ayrıldıktan sonra kendisi ile siyasi çalışmalarından dolayı bir araya gelme fırsatımız olmamıştı. Kısmet bu güneymiş. Kendisine kulüp çalışmalarımız hakkında bilgi verdim. Geçmişte olduğu gibi şimdilere de desteklerini beklediğimi söyledim” şeklinde dile getirdi.   

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.