Ersin Bilge’nin Kitabı 4. Baskısını Yaptı

Köy çocuklarının hayallerini gerçekleştirmek düşüncesiyle yola çıkan Ersin Bilge’nin “Eşekle gelen Dostoyevski” adlı kitabı dördüncü baskısını yaptı.

Güncel Olaylar Yayın: 08 Haziran 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 08.06.2022 22:44:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Köy çocuklarının hayallerini gerçekleştirmek düşüncesiyle yola çıkan Ersin Bilge’nin “Eşekle gelen Dostoyevski” adlı kitabı dördüncü baskısını yaptı. 1963’de Erzincan Çayırlı doğumlu olan Bilge, Anadolu Üniversitesi'nde İşletme bölümünden mezun olduktan sonra iş hayatına atıldı. Özel sektörde yönetici olarak görev yapan Bilge, bir dönem de Maliye Bakanlığı bünyesinde çalıştı. Memuriyetten istifa ederek Almanya’ya yerleşti. Çocukluk yılları ve yaşamı boyunca insanlara özellikle de ihtiyaç sahibi çocuklara katkı sunmak düşüncesini hayata geçirmek için “Eşekle gelen Dostoyevski” kitabını yazdı. “Hayallerim ve yüreğim nereye giderse ben orya hep gideceğim.” Sözünü şiar edinen Bilge, Eşek sırtına yüklediği kitaplarıyla köy köy dolaşarak çocukları mutlu etmenin peşinde koşuyor. Şimdiye kadar 6000 köy çocuğuna dokunan Bilge, düzenli olarak 35 Üniversite öğrencisine de burs sağlıyor. Dördüncü baskısı yapılan Ateş Yayınlarından çıkan kitabın tüm geliri köy çocukları ve üniversite öğrencilerine burs olarak kullanılıyor. Türkiye’ye de birçok ulusal basın ve televizyonlarda yer alan Ersin Bilge, Alman basınında da kendisine yer bulmuş. Böylesine anlamlı bir projeye katkıda bulunmak isteyen duyarlı insanlar ersinbilge-nrw@hotmail.de adresinden yazarla iletişime geçebilir.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.