Erzurumluoğlu’ndan MHP’ye İadeyi Ziyaret

Bakırköyspor Kulübü Başkanı Emre Erzurumluoğlu, geçtiğimiz günlerde kulüp binasında kendilerini ziyaret eden MHP Bakırköy İlçe Başkanı Turgut İnan ve yönetim kuruluna iadeyi ziyarette bulundu.

Güncel Olaylar Yayın: 17 Şubat 2022 - Perşembe - Güncelleme: 17.02.2022 22:57:32
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Bakırköyspor Kulübü Başkanı Emre Erzurumluoğlu, geçtiğimiz günlerde kulüp binasında kendilerini ziyaret eden MHP Bakırköy İlçe Başkanı Turgut İnan ve yönetim kuruluna iadeyi ziyarette bulundu.  

Bakırköy’ün genel sorunları ve spor’un konuşulduğu ziyarette Erzurumluoğlu, Turgut İnan’a isminin yazılı olduğu Bakırköyspor forması hediye etti. Ziyaretle ilgili görüşlerini aldığımız Emre Erzurumluoğlu, yapılan ziyaretin tamamen bir nezaket ziyareti olduğunu söyleyerek “Turgut İnan başkan geçtiğimiz günlerde yönetim kurulundan arkadaşlarıyla birlikte kulübümüzü ziyaret etmişlerdi. Bende kulübüm adına kendisine iadeyi ziyarette bulundum. Malumunuz Bakırköyspor Kulübü ilçemizin adını taşıyan bir kulüp. Siyasiler, STK’lar ve Bakırköy sevdalılarının sıklıkla ziyaret ettikleri bir kulübüz. Turgut başkanla dostane şekilde yaptığımız sohbette Bakırköy’ün genel sorunları ve spor konuştuk. Kendilerine kulübümüzün şuan ki durumu ve gelecekte hayata geçireceğimiz projelerimiz hakkında bilgiler verdik. Sağolsunlar kendileri de bizlere ellerinden gelen desteği vereceklerini söylediler.” Dedi.

Turgut İnan Her zaman Bakırköylülerin Yanındayız

MHP İlçe Başkanı Turgut İnan, Bakırköyspor Kulübü Başkanı Emre Erzurumluoğlu’nun kendilerini ziyaret etmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek “ Her ne kadar bir siyasi partiyi temsil ediyor olsak da bizler Bakırköylüyüz. İlçemizde bulunan STK’lar ve spor kulüplerine zaman zaman ziyaretlerde bulunuyoruz. Bakırköy ve Bakırköylüler yararına olan her tür projede onlarla birlikte hareket ederek haklarını savunmak bizim görevimiz. En son Cumartesi Pazarı ile ilgili yürütmeyi durdurma kararı alarak bir ranta dur demiştik. Geçtiğimiz günlerde de STK’larla parti genel başkan yardımcısı ve milletvekillerimizi bir araya getirmiştik. Emre başkan sağolsun incelik göstererek ismimin yazılı olduğu bir forma hediye etti. Kendisiyle yaptığımız sohbette kendilerine olan desteğimizin devam edeceğini söyledim.” Dedi.    

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.