ESENLERLİ BİNLERCE GENÇ YAZ SPOR OKULLARINDA

Gençler ve çocuklar için Esenler Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları, 5 farklı tesiste 11 branşta hizmet vermeye devam ediyor. Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı kurslarda badmintondan jimnastiğe, wushudan yüzmeye kadar pek çok branşta eğitimler veriliyor.

Spor Yayın: 04 Ağustos 2022 - Perşembe - Güncelleme: 04.08.2022 15:39:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gençler ve çocuklar için yaşam kalitesini artırmak ve sporun farklı dallarında kendilerini geliştirmelerine fırsat tanımalarını sağlayan Esenler Yaz Spor Okulları tüm hızıyla devam ediyor. Esenler Yaz Okulları bu yaz 3 bin genci ağırlıyor.

 

GENÇLERE 162 KURSTA EĞİTİM

Yaz Okulları, 15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonu, Mehmet Öcalan Spor KompleksiOruç Reis Albayrak Spor Salonu, halı sahalar ve Esenler Gençlik Merkezi’nde 162 kursta gerçekleşiyor. Esenler’de ikamet eden 7-17 yaş aralığındaki 3 bin gencin eğitim aldığı yaz okulunda gençler badminton, basketbol, jimnastik, futbol, karate, masa tenisi, okçuluk, satranç, voleybol, wushu ve yüzme dalında eğitimler alıyorlar.

Okullar ile ilgili daha detaylı bilgi için 15 Temmuz Millet Bahçesi’nde yer alan Esenler Gençlik Merkezi’ne tüm sporseverleri bekliyoruz.

Kayıt olmak için 444 00 73 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.