GELECEĞİN SANATÇILARI ESENLER’DE YETİŞTİRİYOR

Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV), üç senedir verdiği eğitimlerle Türkiye'nin yeni seslerini yetiştiriyor. Abdülbaki Kömür'ün Sanat Danışmalığını, Erdal Şahin'in Koro Şefliğini gerçekleştireceği ESEV Çocuk Korosu, 28 Ocak 2021 tarihinde yapacağı mülakatlarla eğitime başlıyor.

Kültür Sanat Yayın: 21 Ocak 2021 - Perşembe - Güncelleme: 21.01.2021 15:37:06
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

Esenler Belediyesi Kültür Sanat çalışmaları kapsamında düzenlenen derslerin pandemi nedeniyle öncelikle çevrim içi olarak başlaması planlanıyor. İlerleyen günlerde normalleşme sürecine geçilmesi durumunda da eğitimlere yüz yüze devam edilecek. Hızlandırılmış bir eğitim süresi sonrasında ortaya çıkacak eserlerden de bir albüm yapılması planlanıyor.

ESEV KONSERVATUARA HAZIRLIYOR

Esenler Belediyesi Sanat Evi'nde Ekrem Pehlibanoğlu ve Erdal Şahin yönetiminde üç yıldır devam eden konservatuara hazırlık eğitimleri şimdiye kadar 46 öğrencinin Türkiye'nin en iyi üniversitelerini kazanmalarına vesile oldu. Bu yılda da eğitim 28 Ocak 2021'de gerçekleşecek mülakatların ardından çevrim içi olarak başlayacak. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.