GİYAD Bayram da Çocukları Sevindirdi

İstanbul’da faaliyet gösteren Gümüşhane İktisadi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (GİYAD) Ramazan Bayram’ında çocuklara yazlık spor ayakkabı dağıtımı yaptı.

Güncel Olaylar Yayın: 09 Mayıs 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 09.05.2022 08:56:20
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İstanbul’da faaliyet gösteren Gümüşhane İktisadi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (GİYAD) Ramazan Bayram’ında çocuklara yazlık spor ayakkabı dağıtımı yaptı.

İstanbul Küçükçekmece’de GİYAD dernek merkezinde ayakkabıların dağıtımı yapılırken Gümüşhane’nin Torul, Kürtün, Şiran, Köse, Kelkit ilçelerine ve Arzular Kabaköy beldesine de gönderimi yapıldı. Yapılan çalışma kapsamında toplam 350 Adet yazlık spor ayakkabı dağıtımı gerçekleştirildi. Yapılan çalışmayla ilgili bilgi veren GİYAD Başkanı Bayram Erdem, “Geleneksel hale getirmeye çalıştığımız bu hediyeleşme programlarının bir yenisini daha gerçekleştirmenin mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz. Bu anlamlı kampanyaya maddi ve manevi destek olan başta GİYAD yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız olmak üzere, katkı sunan yardımsever hemşerilerimize teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi. Erdem, bu yıl Ramazan ayında ihtiyaç sahibi yüze yakın aileye alış-veriş kartı, erzak kolisi ve nakit olmak üzere destekte bulunduklarını da belirtti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.