Haluk Levent reklam gelirini dağıttı

Levent, oynadığı reklam filminin gelirlerini ihtiyaç sahibi müzik emekçilerine verdi. Levent ihtiyaç sahibi 51 müzik emekçisin hesabına 3 biner lira yatırıldığını açıkladı.

Güncel Olaylar Yayın: 31 Mart 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 31.03.2021 19:11:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kısa bir süre önce Haluk Levent, Birlik Sendika ile birlikte pandemi döneminde işsizlik ve ekonomik zorluklarla boğuşan müzik emekçileriyle dayanışmak için bir proje planladıklarını duyurmuştu. Bitexen Teknoloji A.Ş nin hisse alım satım ve kripto para borsası ile ilgili reklam filmi için kamera karşısına geçti. Haluk Levent reklam filminden elde ettiği gelirin büyük bir kısmını ihtiyaç sahibi olan 51 Birlik Sendikası üyesi müzik emekçilerine verdi.

Eğlenceli bir reklam çekimi gerçekleştirdiğini söyleyen sanatçı, Birlik Sendikası ile yakında yine işbirliği yapacağı ve birçok müzik emekçisine destek olacağının da mesajını verdi.  Konuyla ilgili bir açıklama yapan Birlik Sendikası “Haluk Levent’le sendikamız arasında gerçekleşen bu işbirliği ve dayanışma devam edecek; önümüzdeki dönem yeni dayanışmalar hayata geçirilecektir. Haluk Levent’e, sendikamızla gösterdiği dayanışma ve müzik emekçilerinin sendikalaşmasına verdiği destekten ötürü teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.