HİÇ KİMSENİN TÜRK MİLLETİNE YALAN SÖYLEMEYE HAKKI YOKTUR!

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ Gaziantep’te Otelciler Odası ile buluştu ve basın açıklamasında bulundu.

Güncel Olaylar Yayın: 28 Temmuz 2022 - Perşembe - Güncelleme: 28.07.2022 14:44:43
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Özdağ, ’vatandaş çok kızgın ve bıkkın 150 esnafımızı ziyaret ettik sabah 146 tanesi bir an önce gitsinler diyor. Biz de diyoruz ki vatanlarına dönsünler sonra turist olarak gelsinler biz de ağırlayalım. Sonra biz de oraya gidelim. Bu çerçevede Gaziantep’teki temasımızı sürdürürken sizi de ziyarete geldik davet ettiğiniz için sağ olun’ ‘dedi.

Orada olan bir gazeteci: Gaziantep eski seçim bölgeniz Gaziantep’teki sığınmacı konusunda aylardır hassasiyetiniz var. Gaziantep’teki sığınmacı sorunu var Millet ittifakı da Suriyeli konusunda geri gönderelim noktasında çıkışları var fakat sizin gibi değil kısaca açıklama yapabilir misiniz? Sorusunu yöneltti.

Gazeteciden gelen soruya Özdağ,
‘’Ak parti sığınmacılara vatandaşlık veriyorken, CHP biz iktidara geldiğimizde Göç ve Entegrasyon Bakanlığı kuracağız ve vatandaşlık vereceğiz diyordu. Zafer Partisinin kurulmasından sonra hem Erdoğan Suriyelileri yollayacağız demeye başladı. Hem de Sarı Muhalefet, CHP gönüllü gidenleri yollayacağız demeye başladı. Aslında Erdoğan da Kılçdaroğlu da Meral Akşener de gönüllü gidenleri yollayacağız diyor. Bunların birbirlerinden hiçbir farkı yok. Eskiden biz Osmanlı Bankası’yız diye reklam vardı. Yoktur birbirimizden farkımız Osmanlı Bankası’yız diye bunlar tam bu reklama uyuyorlar. Türkiye’de sığınmacı sorununu çözecek ve yenilerinin gelmesini engelleyip mevcutlarının gitmesini sağlayacak bir tek parti ve onu da Türk halkı biliyor zaten Zafer Partisidir. Kimse gönüllü olarak gitmez yalan söylemeyin. Milletin en ağır sorununu dile getirmiyorsunuz. Zafer Partisi kurulup bu sorunu dile getirince de parmak kaldırıp ‘biz de biz de’ diyorsunuz. Oturun! 0,yanlış cevap! Türk devleti kimseye hesap vermez kimseden fon alarak geri yollama politikası uygulayamaz. Biz kendi kaynaklarımız ve gücümüz ile onları vatanlarına döndüreceğiz. Adama sorarlar, madem Türkiye’nin en önemli sorunu bu 2016 ve 2021 de 2 tane çalıştay yapıldı. Her iki çalıştayda neden Suriyeliler kalacak cevabı çıkarttın? 2022 yılında mı uyandın? Kılıçdaroğlu bu konuyu benimle televizyonda koysun evraklarını önüne gelsin tartışsın davet ediyorum. Hiç kimsenin bu konuda Türk milletine yalan söyleme hakkı yoktur çünkü bu Türkiye’nin en hayati meselesidir. Bu meseleyi çözemeyen Türkiye’nin hiçbir meselesini çözemeyeceği gibi bir iç savaşa sürükler. Türk halkının böyle sorumsuz, cahil, bilgisiz, burnunun ucunu göremeyen, gözleri on senede açılamayan siyasetçilere mahkûm bırakmayacak Zafer Partisi ve mahkûm bırakmadığını da gösteriyor.’’ diye cevap verdi

Tayyip Erdoğan ve Davutoğlu’nu Tarihin Yargılayacağı, Mahkûm Edeceği Kesindir!


Türkiye’deki Dünya Geneli Merkezi İstihbarat Örgütü Gaziantep diye konuşulmaya başladı siz ne düşünüyorsunuz? Sorusuna ise Özdağ;
‘’Bugün yardım için yapılan örgütlenme yarın karışımıza çok farklı örgütlenme modeli olarak çıkar. Gezi olaylarında şu yapıldı bu yapıldı diyen Erdoğan’a sesleniyorum, eğer yabancı servisler burnunuzun ucundan sızıp siz görmeden İstanbul’un göbeğinde bir gençlik hareketi olarak başlayan Gezi Olayları içerisine bu ölçüde sızılabilmişse Türkiye’de milyonlarca Suriyelinin, Afgan’ın içerisine acaba hangi istihbarat örgütü nasıl sızmıştır.? Bu Türk milletine, Türk devletine ve Türk tarihine karşı işlenen bir suçtur. Bu suçun baş sorumlusu Recep Tayyip Erdoğan’dır. İkinci sorumlusu ise Ahmet Davutoğlu’dur. Her ikisini de mahkemeler yargılar mı yargılamaz mı bilemiyorum fakat tarihin yargılayacağı ve mahkûm edeceği kesindir.’’ ifadesinde bulundu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.