AFAD’dan Depremzedelere Uyarı

AFAD; Afetzede vatandaşların durumunu gösterir AFAD kartı almaları gerekir hakkında yayılan haberlerle ilgili resmi internet sayfasında bir açıklama yayımladı.

Güncel Olaylar Yayın: 12 Şubat 2023 - Pazar - Güncelleme: 12.02.2023 21:50:48
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
Google News

 

AFAD; Afetzede vatandaşların durumunu gösterir AFAD kartı almaları gerekir hakkında yayılan haberlerle ilgili resmi internet sayfasında bir açıklama yayımladı. Yapılan bilgilendirme açıklamasın da depremzede vatandaşlarımızın AFAD’a durumlarını bilgilendirmek için yaptıkları başvuru sonrası her hangi bir belge verilmediğinin altını çizdi. 08 Şubat tarihinden önce kendi imkanlarıyla AFAD başvuru noktalarına başvuru yapmadan ayrılanların gittikleri bölgelerde Valiliklere baş vurmaları halinde ikamet durumlarına bakılarak gerekli görülenler komisyonların belirlediği barınma alanlarına yönlendirilecekler.   

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.